Rekordan broj sudionika / Big game Fishing na Komiži postao pravi hit

Big game Fishing i ove je godine zaludio Komižane i njihove goste iz cijelog svijeta! Zbraja se ulov, vage bilježe rekordne primjerke. No, u igri odlučuju grami. Drugi ribolovni dan proglašen je najboljim u povijesti Komiže.

27.7.2014.
18:47
VOYO logo

Stari su ribari govorili da je žena na brodu nesreća. No, na međunarodnom natjecanju u big game fishingu - natjecateljice su sve češće. Đurđici je ovo prvi ulov u životu.

“Ulov je nadam se 50 kilograma. Borba je trajala oko pola sata i nadam se još boljem ulovu do kraja dana”, raspoloženo je prokomentirala natjecateljica Đurđica.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Za bodove je bitna i kilaža tune, koja mora biti veća od 50 kilograma. Ako je manje od toga ekipa dobiva negativne bodove.

Na međunarodnom kvalifikacijskom turniru sudjeluje 240 natjecatelja sa 60 brodova. Osim kvalifikacijskog natjecanja za Svjetsko prvenstvo u Komiži je održano i prvo državno prvenstvo u big game ribolovu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Ovogodišnje natjecanje nije nepoznato, već je to na svjetskim listama. Tako da smo ove godine imali slatke brige jer nismo mogli sve primiti koji su htjeli sudjelovati”, komentira Boris Županović, predsjednik 'Big Game Croatije.'

U konkurenciji su bile 53 posade a natjecanje je trajalo 4 ribolovna dana. Drugi je proglašen najboljim ribolovnim danom u povijesti Komiže.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Osim što se bore protiv velikih riba, ekipe se bore i za odlazak na svjetsko prvenstvo u Costa Ricu.

S obzirom na bogati sadržaj nije iznenađenje kako broj sudionika i posjetitelja na Komiži konstantno raste. Komiški akvatorij očito je idealna destinacija za big game događanja jer natjecatelji najavljuju okupljanje i iduće ljeto.  

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo