tragedija kod duge rese / U Mrežnici se utopila dva muškarca

Image
Foto: Marko Jurinec/PIXSELL/Ilustracija

U Mrežnici u nedjelju navečer utopio se 59-godišnji muškarac i 48-godišnjak koji ga je pokušao spasiti.

28.7.2014.
9:11
Marko Jurinec/PIXSELL/Ilustracija
VOYO logo

U nedjelju navečer u Mrežnici se utopio 59-godišnji muškarac iz Zagreba, a za 48-godišnjim Varaždincem se tragalo sve do jutra. Naime, njegovo tijelo je nađeno tek danas oko seset ujutro oko sto metara od mjesta nesreće.

Prema riječima pročelnika karlovačkog HGSS- a Dubravka Butale, sinoć je grupa muškaraca nakon fizičkih radova na vikendici došla na Mrežnicu da se osvježe, a 59-godišnji Zagrepčanin se poskliznuo i pao u vodu te se počeo utapljati, a pomoć mu je nastojao pružiti 48-godišnjak iz Varaždinskih Toplica.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Županijski centar 112 izvijestio je jutros da su sinoć oko 20,15 zaprimili dojavu građana da su dvojica muškaraca oko 19,30 sati skočili u Mrežnicu kod Mihalić Sela, te da ih više ne vide, ali je pola sati kasnije tijelo Zagrepčanina pronađeno.

Karlovački HGSS-ovci su nastavili potragu za drugim muškarcem sve do 45 minuta poslije ponoći, kada je potraga bila prekinuta. U jutros nastavljenoj potrazi sudjelovala su četiri ronioca, dva iz Vodomara i dva iz karlovačkog HGSS-a, te još petorica članova HGSS-a koji su pretraživali teren na obali i vodu iz čamaca.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Molitva prije zore
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Barbapapa
Brak na prvu Australija
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo