TONYJEVA IZJAVA ZA JAVNOST / 'Nažalost živimo u korumpiranom društvu u kojem vladaju pirane'

Vinka i Mirko Cetinski jučer su uhićeni u Rovinju najvjerojatnije zbog malverzacija pri poreznom nadzoru, odnosno poticanja poreznika na zlouporabu položaja i ovlasti. Tijekom prijepodneva bi trebali biti dovedeni na ispitivanje u riječki Uskok.

30.7.2014.
11:19
VOYO logo

Poznati hrvatski glazbenik TonyCetinski izjavio je nakon uhićenja svojih roditeljaVinke i MirkaCetinskog, najvjerojatnije zbog malverzacija pri poreznom nadzoru, da su oni u dosadašnjoj istrazi uspješno dokazali porijeklo svoje imovine te da ih se tereti bez dokaza.

"Nakon više od tri godine svakodnevnog i mukotrpnog istraživanja očito nemaju nikakvih dokaza pa sada očajnički ponovno sumnjaju. Sama bit je da trebaju opravdati sav utrošen državni novac za potrebe istraga, a nema se dokaza", tvrdi Tony Cetinski u izjavi za javnost i dodaje kako sve što se događa "dokazuje kako su njegovi roditelji u istrazi uspješno dokazali porijeklo svoje imovine koja je stječena kroz godine uspješnog rada".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"S tim se u istrazi naravno teško pomiriti pa se sada vještačenjem na ovaj način misli poništiti. Nažalost živimo u korumpiranom društvu u kojem vladaju pirane i unaprijed se osuđuju ljudi bez ikakvih dokaza. To sve samo govori koliki je utjecaj Končara i njegovog odvjetničkog tima u ovoj istrazi, i to me neopisivo i beskrajno plaši", poručio je Cetinski. Dodao je kako "oni žele mijenjati činjenice svojim novcem i utjecajem", a u međuvremenu, "uništavaju zdravlje i reputaciju mojih roditelja i kompletne obitelji od čega se nikada neće oporaviti".

Cetinski je poručio da ne mrzi niti se boji DankaKončara koji je članove njegove obitelji i njihove suradnike optužio da su ga prevarili kupujući za njega nekretnine koje su mu naplatili osjetno iznad tržišne vrijednosti. Istraga državnog odvjetništva rezultirala je s dvije optužnice, a Cetinski, koje se tereti da su Končara prevarili za 150 milijuna kuna, tvrde da nisu krivi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Vinka i Mirko Cetinski jučer su uhićeni u Rovinju najvjerojatnije zbog malverzacija pri poreznom nadzoru, odnosno poticanja poreznika na zlouporabu položaja i ovlasti. Istražitelji su prema pisanju medija tijekom osmomjesečne istrage prisluškivali njihove telefonske razgovore, a prije nego što su predani riječkom pritvorskom nadzorniku policijski odjel za suzbijanje korupcije i organiziranog kriminaliteta pretražio im je kuću u Rovinju.

Tijekom prijepodneva bi trebali biti dovedeni na ispitivanje u riječki Uskok.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Versailles
Senorita 89
Brak na prvu
Samit
default_cta
Molitva prije zore
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Barbapapa
default_cta
Brak na prvu Australija
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
VOYO logo