strava u slavoniji / Osječanin si pucao u glavu pa krvav prošetao do stanice

Image
Foto: Marko Mrkonjic/PIXSELL

Osječanin si je pucao u glavu u nedjelju ujutro, a nakon toga je krvav šetao naseljem, Policija ga je nakon dojave pronašla stotinjak metara dalje. On se sada nalazi u bolnici gdje se bori za život.

18.8.2014.
12:52
Marko Mrkonjic/PIXSELL
VOYO logo

U nedjelju u Osijeku 48-godišnjak si je pucao u glavu, a zatim prošetao cijelim naseljem ostavljajući krvave tragove.

Osječka policija dobila je u nedjelju oko 6 sati ujutro dojavu da se na Mostu dr. Franje Tuđmana nalazi čovjek teško ozlijeđene glave i sav u krvi, piše Glas Slavonije.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ophodnja ga je zatekla na tramvajskoj postaji na Vijencu Ivana Meštrovića. Pozvali su Hitnu, koja ga je odvezla u KBC Osijek, gdje mu je pružena liječnička pomoć. 

Kako svjedoče krvavi tragovi, Osječanin je, nakon što je pucao, ušao u zgradu na Vijencu Ivana Meštrovića 48, te u dizalo. Potom je hodao cijelim naseljem, ostavljajući krvavi trag, do tramvajske postaje kod Mosta dr. Franje Tuđmana, udaljene više stotina metara od samog mjesta gdje je ispaljen hitac.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Iako u prvi tren nije bilo moguće utvrditi što se točno dogodilo - je li muškarac žrtva zločina ili nešto drugo. Videonadzor u zgradi navodno je pokazao što se ondje jučer rano ujutro zbilo.

Pištolj je pronađen u kanti za otpatke u neposrednoj blizini tramvajske postaje na kojoj je pronađen teško ozlijeđeni Osječanin.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Navodno je 48-godišnjak odnedavno živio u zgradi ispred koje se zbio krvavi čin.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Molitva prije zore
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Barbapapa
Brak na prvu Australija
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo