'tužan sam, molite sa mnom' / Papa duboko potresen smrću troje članova svoje obitelji

Tragična vijest potvrđena je samo nekoliko sati nakon što se Papa Franjo našalio u jednom intervjuu da će još poživjeti dvije, tri godine, a onda odlazi svom Stvoritelju.

19.8.2014.
15:19
VOYO logo

Papa Franjo je "duboko potresen" smrću troje članova svoje obitelji u prometnoj nesreći u Argentini, priopćila je Sveta Stolica.

"Papa je primio vijest o tragičnoj nesreći u Argentini u kojoj su poginuli članovi njegove obitelji i to ga je duboko potreslo", rekao je glasnogovornik Svete Stolice, otac Federico Lombardi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Moli sve koji suosjećaju s njim da se ujedine s njim u molitvi", piše na kraju priopćenja.

Troje rođaka pape Franje poginulo u prometnoj nesreći

Troje rođaka papeFranje, dvoje pranećaka i njihova majka, poginuli su u utorak u prometnoj neseći u pokrajini Cordobi u središtu Argentine, objavila je policija.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Poginuli su jedno osmomjesečno i dvogodišnje dijete i njihova majka, dok je njezin suprug Horacio Bergoglio, papin nećak, hospitaliziran u teškom stanju, rekla je policijska povjerenica Cordobe, prenosi AFP.

Nesreća se dogodila u noći na autocesti između gradova Rosarija i Cordobe, nedaleko mjesta Villa Maria, 550 km sjeverozapadno od Buenos Airesa.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Iz još neutvrđenog razloga njihov je automobil udario u kamion, dodao je isti izvor.

Horacio Bergoglio je sin Alberta, pokojnog brata pape Franje.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tragična vijest stigla je samo nekoliko sati nakon što se 77-godišnji Papa u jednom intervjuu našalio da će i on uskoro umrijeti.

Kada su ga pitali kako objašnjava nevjerojatnu popularnost u svijetu, papa Franjo je odgovorio: "To će potrajati još jedno kraće vrijeme, dvije, tri godine, a onda odlazim svome Stvoritelju", javlja NBC News.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Molitva prije zore
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Barbapapa
Brak na prvu Australija
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo