Sin pod utjecajem alkohola / Policija intervenirala u kući predsjednika HSP-a zbog nasilja!

Image
Foto: Kristina Stedul-Fabac/PIXSELL

'Žrtve nasilja bile su moja supruga i moja majka, jer je moj sin imao pod utjecajem alkohola ispad tijekom kojeg se, lupivši po staklu, ozlijedio', rekao je Bokulić.

19.8.2014.
18:02
Kristina Stedul-Fabac/PIXSELL
VOYO logo

Predsjednik karlovačke županijske skupštine i predsjednik HSP-a dr. Ante Starčević Željko Bokulić potvrdio je da je policija intervenirala jučer u njegovoj kući u Ogulinu zbog obiteljskog nasilja, ali je demantirao da je on bio sudionik.

"Žrtve nasilja bile su moja supruga i moja majka, jer je moj sin imao pod utjecajem alkohola ispad tijekom kojeg se, lupivši po staklu, ozlijedio. Ja nisam nasilnik, niti sam bio blizu kad se to dogodilo, niti je točno da se on s ikim potukao. Smatram da je dobro da je u situaciji kada je naš sin pod utjecajem alkohola bio zločest, bezobrazan i bahat pozvala policiju, jer je teško s dečkima koji misle da su nedohvatljivi", rekao je Bokulić Hini.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Dodao je da bez obzira na neugodnosti koje obitelj sada ima misli da je supruga dobro postupila što je pozvala policiju, jer je to dobro i za njega i za sve nas.

Prema Bokulićevim riječima njegov sin je teško posjekao ruku, ali se nada i želi mu što brži i potpun oporavak.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U današnjem policijskom priopćenju između ostalog piše da je u Ogulinu bio jedan „prekršaj nasilničkog ponašanja u obitelji”.

"S obzirom da se radi o prekršaju iz domene Zakona o zaštiti od nasilja u obitelji, smatramo da interes javnosti ne može prevagnuti u odnosu da bi se iznosile nečije obiteljske prilike. Između ostalog, primarna zadaća policije je zaštita žrtve nasilja, kako bi se izbjegla sekundarna viktimizacija i stigmatizacija žrtve", odgovorila je policija na novinarske upite.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nekim medijima s e-mail adrese slične onoj Karlovačke županije stiglo je popodne priopćenje da je 22-godišnji sin Željka Bokulića "nakon fizičkog sukoba s ocem završio u Općoj bolnici Ogulin, gdje se trenutno nalazi na liječenju, na odjelu kirurgije, zbog zadobivenih ozlijeda od oca".

Pročelnica Irena Gerovac Zrnić u ime Tajništva Karlovačke županije rekla je Hini da oni nisu slali priopćenje. "Ne, mi nismo slali priopćenje, a ne možemo ni sada komentirati događaj u Ogulinu, jer s njim nismo upoznati, nismo zaprimili nikakvu informaciju o nasilju u obitelji našeg predsjednika Županijske skupštine", rekla je Gerovac Zrnić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Gajin svet
fnc 15
Hell's kitchen
Brak na prvu
Azbuka našeg života
default_cta
Cijena strasti
Tajne vinove loze
Ljubavna zamka
Smrt u raju
Pevačica
default_cta
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Sumrak saga: Mladi mjesec
Playmobil
Volio bih da sam ovdje
default_cta
VOYO logo