Horor kod Pule / Talijan gliserom usmrtio 16-godišnju Njemicu koja je ronila

U stravičnoj pomorskoj nesreći poginula je 16-godišnja Njemica, koju je dok je ronila raskomadala jahta u vlasništvu talijanskog nautičara. Nesreća se dogodila jutros kod južnog dijela Fažanskog kanala.

20.8.2014.
15:39
VOYO logo

U srijedu ujutro oko 11.10 sati tijekom ronjenja u predjelu južnog Fažanskog kanala poginula je 16-godišnja Njemica J. K.

Pulska Kapetanija na obali otoka Puntižela uočila je žensko tijelo u ronilačkom odijelu, a nakon što je tijelo prevezeno u Zavod za hitnu medicinsku pomoć Istarske županije, ustanovljeno je da je djevojka preminula usred teških ozljeda i amputacija dijelova tijela.

Kako javlja Glas Istre, maloljetnica je u društvu svog očuha ronila u Fažanskom kanalu, kada je na nju naletio gliser dug 13,68 metara. Djevojka je s očuhom u autokamp navodno došla samo dan ranije, a prilikom ronjenja su propisno imali bovu koja je označavala njihov položaj u moru. 

Trojica ronioca specijalnih jedinica PU istarske su tragali po morskom dnu, navodno za dijelom tijela, odnosno rukom koja je uslijed udara jahte odrezana. 

Istraga je stoga usmjerena prema motornoj jahti "Con Tici 1" talijanske zastave, duljine 13,68 metara i snage pogonskoga stroja od 330 kW, u vlasništvu L.F. iz Italije, koja je bila u neposrednoj blizini. Istražne radnje provode Županijsko državno odvjetništvo u Puli zajedno s djelatnicima pulske Kapetanije i službenicima Pomorske policije, navodi se u priopćenju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Molitva prije zore
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Barbapapa
Brak na prvu Australija
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo