INSPEKTOR BANDIĆ / 'Ovdje možemo samo uzgajati žabe, imate pet dana da dovršite radove!'

Obilazak stadiona Mladosti dvanaest dana prije 64. Hanžekovićevog memorijala, koji će se održati 2. rujna, poprilično je oneraspoložio zagrebačkog gradonačelnika Milana Bandića i direktoricu mitinga Ivanu Brkljačić.

21.8.2014.
13:53
VOYO logo

ZAGREB - Obilazak stadiona Mladosti dvanaest dana prije 64. Hanžekovićevog memorijala, koji će se održati 2. rujna, poprilično je oneraspoložio zagrebačkog gradonačelnika Milana Bandića i direktoricu mitinga IvanuBrkljačić. Velik dio stadiona i dalje je pod vodom, vidljiva su oštećenja na skakalištu u dalj i zaletištu za skok s motkom, a izvođači radova još nisu počeli s radovima na stadionu.

"Istina je da me trenutačno stanje na stadionu malo brine, no zato smo i pozvali gradonačelnika Bandića da nam pomogne, kako bi radovi bili obavljeni u najkraćem mogućem roku. Sama staza, srećom, nije oštećena no problemi s odvodnjom i oštećenja na skakalištima ne izgledaju nimalo dobro. No, miting je 2. rujna i imamo još dovoljno vremena otkloniti sve nedostatke. To za sve nas znači malo više stresa, no nema nikakve sumnje da će radovi biti na vrijeme završeni", rekla je Brkljačić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: Daniel Kasap/PIXSELL
Image
Foto: Daniel Kasap/PIXSELL

Milan Bandić u inspekciji

Direktorica mitinga također je najavila da će 1. rujna kuglu pokraj gradskih fontana bacati svi najbolji svjetski kuglaši, te da će i startne liste ostalih disciplina, uz Sandru Perković, Blanku Vlašić, AnuŠimić i AsafuPowella, biti popunjene brojnim velikim zvijezdama svjetske atletike.

Gradonačelnik Bandić je, govoreći o radovima na stadionu, nazočnim predstavnicima izvođača zadao vrlo jasne rokove.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Za pet dana vidimo se na ovom istom mjestu i svi radovi moraju biti gotovi! Za pet dana ili, ako bude kišnih dana, dan ili dva više. Počnite odmah sada. Ovako kako trenutačno izgleda stadion možemo jedino na njemu uzgajati žabe! Vidimo se na ovom istom mjestu za pet dana!", rekao je Bandić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Samit
Gajin svet
fnc 15
Hell's kitchen
Brak na prvu
default_cta
Azbuka našeg života
Cijena strasti
Tajne vinove loze
Ljubavna zamka
Smrt u raju
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Sumrak saga: Mladi mjesec
Playmobil
default_cta
Volio bih da sam ovdje
VOYO logo