POTRAGA TRAJALA ŠEST DANA / Potvrđeno da je u moru kod Čiova pronađeno tijelo Jakova Gele

Image
Foto: Arhiva/Dusko Marusic/PIXSELL

Jakov Gelo je stradao u subotu nešto poslije 20 sati kada se svojim vodenim skuterom iz Arbanije na Čiovu uputio prema Kaštelima. Na 400 metara od plaže Krčica sudario se s gliserom na kojem je bilo pet ruskih i tri hrvatska državljana.

22.8.2014.
15:08
Arhiva/Dusko Marusic/PIXSELL
VOYO logo

SPLIT - Splitska je policija danas popodne i službeno potvrdila da jutros u moru kod Čiova pronađeno tijelo pripada Jakovu Geli (41) iz Okruga Gornjeg, doznaje se u PU splitsko-dalmatinskoj.

Tijelo nestalog Jakova Gele jutros je oko sedam sati u moru između Arbanije i Slatina prvi primjetio prolaznik koji je o svemu obavijestio policiju. Ubrzo je tijelo izvučeno na obalu, a zatim prebačeno na Odjel patologije splitske bolnice, gdje je prvo obavljena identifikacija. Sutra, nakon što se obavi obdukcija, trebalo bi se doznati što je točno usmrtilo Jakova Gelu, koji je nastradao u subotu nešto poslije 20 sati, kada se svojim vodenim skuterom sudario s gliserom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Najvjerojatnije je od jakog udarca ostao bez svijesti, pao u more i potonuo. Šest dana za njim su tragali ronioci, koji su, zajedno s pomorskom policijom i Lučkom kapetanijom, pretraživali morsku površinu i dno u akvatoriju Čiova.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Molitva prije zore
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Barbapapa
Brak na prvu Australija
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo