TKO UPRAVLJA ŽUPANIJOM? / 'Vaša pitanja su mi već postala degutantna!'

Županijski sud u Zagrebu u petak iz tehničkih razloga nije donio odluku o tome hoće li sisačko-moslavačkoj županici Marini Lovrić Merzel odrediti mjere opreza zabrane obavljanja poslovne aktivnosti. Istovremeno, novinarima se obratio i županičin zamjenik Zdenko Vahovec.

22.8.2014.
11:49
VOYO logo

Županijski sud u Zagrebu u petak iz tehničkih razloga nije donio odluku o tome hoće li sisačko-moslavačkoj županici Marini Lovrić Merzel odrediti mjere opreza zabrane obavljanja poslovne aktivnosti.

Kako je rekao Berislav Živković, odvjetnik županice Merzel, sud smatra da se ne može djelomično odlučivati o samo jednom pritvorskom razlogu, dok ostaje onaj drugi - mogućnost utjecaja na svjedoke.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Istovremeno, novinarima se obratio i županičin zamjenik ZdenkoVahovec koji je žustro odgovorio na pitanje upravlja li se županijom iz Remetinca.

"Ovo mi je zaista već degutantno pitanje. Pa ljudi moji, zar mislite da je to moguće? Mene su neposredno izabrali građani ove županije i za sebe mislim da sam odgovoran čovjek i političar. Županija nikad nije bila vođena iz zatvora", poručio je Vahovec.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Potvrdio je da se u nekoliko navrata sastao sa suprugom Marine Lovrić Merzel.

"Možda smo dva ili tri puta popili kavu. Čovjek sam koji ima osjećaje i uglavnom sam ispitivao kako je ona. Naš razgovor nije išao u pravcu ikakvih sugestija ili konzultacija o tome kako voditi županiju", uvjerava zamjenik županice koji je potvrdio da se Marini Lovrić Merzel svakog mjeseca u skladu sa zakonom isplaćuje plaća od 17.600 kuna.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo