topnička paljba u donjecku / Eksplozije potresle središte grada: Tijela ubijenih civila leže na ulici

Image
Foto: AP Images

Na ulici su posječena stabla, udari granata vidljivi su na tramvajskim tračnicama. Pročelja kuća i trgovina puna su šrapnela. Dva civila ubijena su nakon topničke paljbe.

23.8.2014.
9:45
AP Images
VOYO logo

Dva civila ubijena su u subotu u središtu Donjecka nakon topničke paljbe.

Njihova su tijela pokrivena krvlju umrljanim plahtama u ulici u središtu grada, uporišta proruskih pobunjenika na istoku Ukrajine. Jake eksplozije potresle su središte Donjecka.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Šogorica jednog mrtvog muškarca u suzama je tražila od supruga da pokaže putovnicu žrtve dokazujući da su rodbina kako bi mogli pokupiti tijelo.

Na ulici su posječena stabla, udari granata vidljivi su na tramvajskim tračnicama. Pročelja kuća i trgovina puna su šrapnela.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Prvi kamioni konvoja s humanitarnom pomoći iz Moskve, koja je stigla u petak navečer u pobunjeničko uporište Luhansk, na istoku Ukrajine, počeli su se u subotu vraćati u Rusiju, ustanovili su promatrači OESS-.

Neki kamioni su prošli, kazao je šef promatračke misije na rusko-ukrajinskom graničnom prijelazu poznatom pod imenom Donjeck, ne navodeći točan broj. Ruske novinske agencije izvijestile su pak da je više desetaka kamiona stiglo na granicu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Molitva prije zore
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Barbapapa
Brak na prvu Australija
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo