ronioci pretražuju rijeku / Automobil sletio u Savu kod zagrebačkog Mosta slobode

Policiji je iza 15 sati dojavljeno da je kod Mosta slobode u nabujalu rijeku Savu sletio automobil. Odmah su na teren izišle hitne službe, policija i vatrogasci, koji su ogradili prostor i pretražuju korito rijeke.

26.8.2014.
16:42
VOYO logo

Zagrebačka policija pretražuje Savu, nakon što je danas oko 15 sati zaprimila dojavu da je automobil sletio u rijeku.

Policija je dojavu o slijetanju automobila u Savu kod Mosta slobode zaprimila od službe 112, na teren su izašli policijski djelatnici i pretražuju Savu, rečeno je Hini u PU Zagrebačkoj.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Policija još nije potvrdila koliko je osoba bilo u vozilu, pretpostavlja se jedna ili dvije. Ne zna se što je razlog slijetanja automobila.

Djelatnici policije i Javne vatrogasne postrojbe, koji su na teren izašli s više vozila, trakom su ogradili područje i detaljno pretražuju nasip i rijeku.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Neslužbeno se doznaje da se auto, navodno marke Fiat Uno, s obale zaletio u Savu u blizini sjevernog dijela Mosta slobode.

Prema zadnjim informacijama, vozilo još nije pronađeno. Kanuima se pretražuje rijeka, a prema posljednjim informacijama u potragu su se uključili i ronioci. Pretpostavlja se da je voda odnijela automobil nizvodno prema toplani.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Samit
fnc 15
Gajin svet
Cijena strasti
Hell's kitchen
default_cta
Azbuka našeg života
Tajne vinove loze
Ljubavna zamka
Alvin i vjeverice
Pevačica
default_cta
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Volio bih da sam ovdje
Brak na prvu
Playmobil
default_cta
Sumrak saga: Mladi mjesec
VOYO logo