mladi par namjerno sletio? / Policija i dalje traga za nestalim autom: Savu pretražuju i jet skijevi

Image
Foto: RTL
Image
Foto: RTL

Neki očevici tvrde da su u vozilu vidjeli mladi par - mladića i djevojku te da se automobil s obale namjerno zaletio u Savu kod sjevernog dijela Mosta slobode.

27.8.2014.
11:53
RTL
VOYO logo

Specijalna policija i ronioci kluba Nemo Adria, koji rade za Ured za upravljanje u hitnim situacijama, nastavili su danas u 10 sati potragu za automobilom koji je u utorak sletio u Savu.

Na poziv zagrebačke policije, u potragu za automobilom koji je jučer poslijepodne sletio u rijeku Savu kod zagrebačkog Mosta slobode, uključila se i Hrvatska gorska služba spašavanja. Djelatnici HGSS-a su iz čamca snimali podvodnom kamerom područje oko navodnoga slijetanja automobila.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Na terenu su i dva jet-skija koji sudjeluju u pretraživanju rijeke uz pomoć sonde. Pretragu otežavaju jake struje i mutna voda Save. Područje potrage prošireno je sve do toplane, koja se nalazi oko 1,5 kilometara od mosta.

Iz policije se doznaje da nitko nije prijavio nestanak osobe ili osoba koji bi odgovarao ovom slučaju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Do sada je službeno potvrđeno samo da je policija oko 15 sati primila dojavu Državnog centra 112 kako je na Mostu slobode u Savu pao automobil.

Nakon toga na teren su izašli djelatnici policije i Javne vatrogasne postrojbe s više vozila te trakom ogradili područje navodnoga slijetanja automobila u Savu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Policija još nije potvrdila koliko je osoba bilo u vozilu, no pretpostavlja se jedna ili dvije. Neki očevici tvrde da su u vozilu vidjeli mladi par - mladića i djevojku te da se auto, još oko 13 sati, s obale namjerno zaletio u Savu u blizini sjevernog dijela Mosta slobode.

Neslužbeno se, pak, doznaje kako je riječ o osobnom automobilu, navodno marke Fiat Uno.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
Tajne vinove loze
default_cta
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
Yu-Gi-Oh sevens
default_cta
Obiteljske tajne
San snova
Cijena strasti
VOYO logo