potraga prekinuta zbog vremena / Prekinuli potragu za autom u Savi, nisu pronašli nestali Fiat

Image
Foto: Goran Stanzl/PIXSELL

Poslijepodne potraga je prebačena kod brane u Borovju, a na teren su izašli i HGSS-ovironioci sa jet-skijima. Oko 19 sati u Savi su pronašli olupinu, no doznaje se da nije riječ o automobilu Fiat Uno koji su tražili.

27.8.2014.
21:00
Goran Stanzl/PIXSELL
VOYO logo

Pretraga korita rijeke Save u potrazi za nestalim vozilom obustavljena je večeras oko 20,30 sati s obzirom na vremenske uvjete i nastavlja se sutra u jutarnjim satima, izvijestila je Policijska uprava zagrebačka.

Policija je jučer oko 15 sati, zaprimila dojavu da je automobil sletio u Savu kod Mosta slobode. Djelatnici policije i Javne vatrogasne postrojbe, trakom su ogradili područje i detaljno pretraživali nasip i rijeku. U potragu se uključila i Hrvatska gorska služba spašavanja (HGSS) čiji su djelatnici iz čamca podvodnom kamerom snimali područje oko navodnoga slijetanja automobila sinoć do 22 sata, a područje su reflektorima osvjetljavali vatrogasci. Potragu je jučer otežavala i jaka riječna struja. Nastavljena je danas kanuima i vodenim skuterima sa sonarom te roniocima.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Policija nije potvrdila koliko je osoba bilo u vozilu, pretpostavlja se jedna ili dvije, kako tvrde neki očevici. Ne zna se što je razlog slijetanja automobila. Neslužbeno se doznaje da se auto, navodno marke Fiat Uno, s obale zaletio u Savu u blizini Mosta slobode.

Policija i dalje traga za nestalim autom: Savu pretražuju i jet skijevi

Na poziv zagrebačke policije, u potragu za automobilom koji je jučer poslijepodne sletio u rijeku Savu kod zagrebačkog Mosta slobode, uključila se i Hrvatska gorska služba spašavanja. Djelatnici HGSS-a su iz čamca snimali podvodnom kamerom područje oko navodnoga slijetanja automobila.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Iz policije se doznaje da nitko nije prijavio nestanak osobe ili osoba koji bi odgovarao ovom slučaju.

Do sada je službeno potvrđeno samo da je policija oko 15 sati primila dojavu Državnog centra 112 kako je na Mostu slobode u Savu pao automobil.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nakon toga na teren su izašli djelatnici policije i Javne vatrogasne postrojbe s više vozila te trakom ogradili područje navodnoga slijetanja automobila u Savu.

Policija još nije potvrdila koliko je osoba bilo u vozilu, no pretpostavlja se jedna ili dvije. Neki očevici tvrde da su u vozilu vidjeli mladi par - mladića i djevojku te da se auto, još oko 13 sati, s obale namjerno zaletio u Savu u blizini sjevernog dijela Mosta slobode.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Samit
fnc 15
Gajin svet
Cijena strasti
Hell's kitchen
default_cta
Azbuka našeg života
Tajne vinove loze
Ljubavna zamka
Alvin i vjeverice
Pevačica
default_cta
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Volio bih da sam ovdje
Brak na prvu
Playmobil
default_cta
Sumrak saga: Mladi mjesec
VOYO logo