Titova unuka VS. KARAMARKO / 'Znala sam da će jednog dana dojahati moj princ, Tomica - volim te!'

Image
Foto: Robert Anic/Davor Javorovic/PIXSELL

Titova unuka se ironično osvrnula na Karamarkovu najavu da će, kada HDZ dođe na vlast, preimenovati sve ulice i trgove koji i dalje nose ime njezinog djeda.

29.8.2014.
11:41
Robert Anic/Davor Javorovic/PIXSELL
VOYO logo

Unuka JosipaBrozaTita, SašaBroz, odlučila se preko Facebooka 'obračunati' s predsjednikom HDZ-a TomislavomKaramarkom, jednom od gorljivih protivnika komunizma koji često progovara o zločinima počinjenima za vrijeme Titovog režima.

Ironično se osvrnula na Karamarkovu najavu da će, kada HDZ dođe na vlast, preimenovati sve ulice i trgove koji i dalje nose ime njezinog djeda.

"Bravo za Karamarka, on je moj novi idol! Stvarno nije lak posao naći adekvatan 'lijek' za ovo naše bolesno društvo. Znala sam da će jednog dana dojahati moj princ, toplog srnećeg pogleda, zaštitnički raspoložen prema 'rvackoj naciji. Živio ti nama 1000 godina! Dođe mi da se vratim u djetinjstvo i napokon naučim nešto iz povijesti, a ne sve te laži na kojima smo svi mi odrasli. Ja ću glasati za to da kada se napokon Hrvati oslobode ukletog duha mog djeda da se sve ulice i trgovi koji su imali njegovo ime, preimenuju u trg Tomislava Karamarka presvijetlog i plemenitog - AMEN! P.S. A ja ću se tada gola okupati u Manduševcu. Tomica - VOLIM TE!", napisala je na Facebooku Saša Broz.

Karamarko je prije šest dana povodom Europskog dana sjećanja na žrtve svih totalitarnih i autoritarnih režima izjavio da je "tragedija, apsurd u Republici Hrvatskoj što različitom dioptrijom gledamo na totalitarizme".

"Ne naravno mi iz HDZ-a, nego dio vladajuće nomenklature tzv. lijeve političke strukture, koja sebe naziva socijalističkom. Nije to nikakva lijeva politička opcija, nego jugonostalgična, a dokaz za to je njihova uporna i tvrda zaštita lika i djela velikog zločinca Josipa Broza Tita. Oni bi i danas nazivali ulice i trgove po njemu i držali biste po svojim uredima", izjavio je tada Karamarko novinarima.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
default_cta
Tajne vinove loze
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
default_cta
Pirata i kapitano
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
VOYO logo