TRAŽI SE točan uzrok smrti / Žena pronađena u Savi najvjerojatnije je počinila samoubojstvo

Image
Foto: Petar Glebov/PIXSELL

Automobil fiat punto zagrebačkih oznaka u kojem se nalazila mrtva 44-godišnjakinja pronađen je jučer oko 13 sati. Nakon toga je iz vode vozilo izvučeno specijalnom dizalicom.

29.8.2014.
12:08
Petar Glebov/PIXSELL
VOYO logo

Žena koja je nakon dvodnevne potrage jučer pronađena i izvučena s fiatom punto iz rijeke Save prema neslužbenim podacima najvjerojatnije je počinila samoubojstvo, a točan uzrok smrti bit će utvrđen obdukcijom.

Zagrebačka policija izvijestila je danas da na tijelu mrtve 44-godišnjakinje nisu pronađeni tragovi koji bi upućivali da je smrt nastupila kao posljedica kaznenog djela.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tijelo žene, za kojom su od utorka tragali specijalni policajci, ronioci, vatrogasci i pripadnici HGSS-a, prevezeno je u Zavod za sudsku medicinu i kriminalistiku kako bi se utvrdio uzrok smrti.

Automobil fiat punto zagrebačkih oznaka u kojem se nalazila mrtva 44-godišnjakinja pronađen je jučer oko 13 sati, tristo metara od Mosta slobode, nakon čega je iz vode vozilo izvučeno specijalnom dizalicom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Policija je u utorak oko 15 sati od službe 112 dobila dojavu da je automobil sletio u rijeku.

Iako su mediji pretpostavljali da su u njemu bile jedna ili dvije osobe, policija navodi kako nema naznaka da je još netko bio s 44-godišnjakinjom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tijekom potrage policija je u Savi pronašla još jedno vozilo.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo