pripreme za referendum / Žele raspustiti Sabor i izabrati Vladu nacionalnog spasa

Image
Foto: RTL/Montaža

Hrvatsko nacionalno vijeće je priopćilo da je na njegovu inicijativu na okruglom stolu održanom 26. kolovoza donesena odluka o što skorijem pokretanju referenduma o korjenitim promjenama u društvu.

29.8.2014.
16:52
RTL/Montaža
VOYO logo

Hrvatsko nacionalno vijeće (HNV) odlučilo je pokrenuti inicijativu za održavanje referenduma o raspuštanju Sabora i izboru Vlade nacionalnog spasa Republike Hrvatske.

HNV je priopćio da je na njegovu inicijativu na okruglom stolu održanom 26. kolovoza donesena odluka o što skorijem pokretanju referenduma o korjenitim promjenama u društvu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Inicijativu su, navodi HNV, podržali predstavnici brojnih političkih i društvenih grupacija i organizacija s ciljem što bržih i korjenitijih promjena kako bi se zaštitili pozitivni dosezi društvenog razvoja te zaustavili i spriječili pogubni potezi aktualne vlasti na svim poljima društvenog života od demografije, kulture, gospodarstva, unutarnje i vanjske politike, obrambene politike i sl.

Inicijativu su podržali i Josip Jurčević s Instituta Ivo Pilar, sindikalci Mijat Stanić i Željko Stipić te Srećko Sladoljev.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

HNV navodi da su pripreme za organizaciju referenduma o raspuštanju sabora i izboru vlade nacionalnog spasa već pokrenute, a javnost će o svim informacijama biti pravovremeno obaviještena.

Prikupljanje potpisa za raspisivanje referenduma nedavno je najavila i udruga U ime obitelji koja time želi izboriti da se saborske zastupnike od idućih parlamentarnih izbora bira imenom i prezimenom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Protiveći se najavljenoj monetizaciji autocesta prikupljanje potpisa građana za raspisivanje referenduma najavio je i Nezavisni cestarski sindikat.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo