pobjegli u španjolsku? / Globalna uzbuna zbog dječaka: Roditelji ga teško bolesnog oteli iz bolnice

Dječak se nalazio na liječenju zbog tumora na mozgu u Southamptonu na jugu Engleske, a iako je u smrtnoj opasnosti ako se ne liječi, roditelji su ga odveli roditeljiu francuski Cherbourg.

30.8.2014.
10:50
VOYO logo

Petogodišnji dječak obolio od tumora na mozgu, kojeg su roditelji izvukli iz britanske bolnice, mogao bi se nalaziti u Španjolskoj, objavila je britanska policija u subotu.

Imamo "informacije koje sugeriraju da se obitelj King nalazi u Španjolskoj", preciznije u području Marbelle, istaknula je policija.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Od vitalne je važnosti da se pronađe Ashya. Ne znamo još uvijek ima li obitelj King dodatne baterije za sondu kojom se dijete hrani i zna li se njome služiti", naglasio je pomoćnik policijskog zapovjednika Chris Shead.

Britanske vlasti, kao i one u Francusko,j kamo se obitelj najprije uputila trajektom, pozvale su na pomoć u pronalasku dječaka.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

On se nalazio na liječenju zbog tumora na mozgu u Southamptonu na jugu Engleske, a u četvrtak su ga odveli roditelji, Jehovini svjedoci, u francuski Cherbourg iako je u smrtnoj opasnosti ako se ne liječi.

Na zahtjev britanskih vlasti Interpol je odaslao "svjetsku uzbunu" u 190 zemalja.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Život djeteta koje je u invalidskim kolicima i ne može komunicirati ovisi od cjevčici koja radi na baterije. Vlasti su u petak rekle da će se baterija "isprazniti tijekom dana".

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo