tragedija koja je potresla srbiju / Umjesto selfieja snimila je kobni smrtonosni udarac u Luku Jovanovića

Image
Foto: Blic

'Svi smo bili veseli u autu, uzela sam mobitel kako bi uslikala zajednički selfi i u tom trenutku je Marko Milićev pregazio Luku Jovanovića. Nije stao, samo je nastavio', ispričala je jedna od svjedokinja, Milica Novaković.

30.8.2014.
12:50
Blic
VOYO logo

U slučaju tragične smrti mladog Luke Jovanovića, kojega je automobilom na Brankovom mostu u Beogradu krajem srpnja divljački pregazio Marko Milićev (33), pojavile su se nove informacije koje su iznova šokirale javnost u Srbiji.

Milica Novaković jedna je od pet osoba koja se nalazila u automobilu koji je udario u 21-godišnjeg Jovanovića te ga usmrtio. Nesreća se dogodila 25. srpnja kada se Luki Jovanoviću i njegovim prijateljima pokvario automobil na mostu. Luka je s prijateljima izašao pogurati automobil kada je na njega naletio 33-godišnji Marko Milićev.

Milica je dopunila iskaz koji je šokirao tužitelja. Detaljno je opisala vožnju od splava "Lasta" sve do trenutka kada su naletjeli na nesretnog Luku, piše Blic.

"Atmosfera je u automobilu bila vesela, svi smo bili raspoloženi i spremni za provod. Dok smo se približavali mostu, odlučila sam svojim mobitelom uslikati grupni "selfie". Bilo nas je puno pa sam vrtjela mobitel pokušavajući nas sve uhvatiti. Umjesto fotoaparata upalila se kamera koja je bez slike uspjela snimiti zvuk udarca. Potom se čuje kako kažem "stani, stani", a zatim Bojan kaže "polako, polako". Milićev na to odgovara "ne mogu, idemo"", izjavila je Novaković.

Tvrdi kako u tom trenutku nije bila svjesna da su udarili Jovanovića, već joj je to kasnije rekla prijateljica. Zapis je navodno izbrisala iz mobitela, no prije toga ga je prebacila na računalo.

"Spremna sam ga predati tužiteljstvo i sudu ako se može koristiti kao dokaz", kazala je Novakovićeva.

Prije nje saslušana je i druga osumnjičena, Tamara Bogdanović, koja se također nalazila u automobilu. Ona je ispričala kako je Milićev zajedno sa kumom Bratislavom Vesovićem došao kod nje u Novi Sad i rekao da se ne brine ništa jer se riješio automobila.

"Tvrdio je da je automobil rastavljen u dijelove i prebačen u inozemstvo", kazala je Bogdanović.

Srbijansko je tužiteljstvo objema djevojkama ponudilo sporazum o priznanju krivnje prema kojemu bi bile osuđene na kućni pritvor uz nošenje zaštitne ogrlice. Njihovi su odvjetnici rekli da će na ponudu odgovoriti naknadno jer tužiteljstvo nije preciziralo trajanje pritvora.

U pritvoru se nalaze i ostali putnici Dana Manevski, Bojan Petrović, Nikola Lepen, kao i taksist Saša Janković. Vozač Marko Milićev pobjegao je iz zemlje.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Samit
fnc 15
Gajin svet
Cijena strasti
Hell's kitchen
default_cta
Azbuka našeg života
Tajne vinove loze
Ljubavna zamka
Alvin i vjeverice
Pevačica
default_cta
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Volio bih da sam ovdje
Brak na prvu
Playmobil
default_cta
Sumrak saga: Mladi mjesec
VOYO logo