NAJTEŽI DANI MINISTRA / Ostojić: Ne sjećam se ničega, nema tunela sa svjetlom

Ministar Ranko Ostojić održao je konferenciju za novinare zbog velikog interesa medija u vezi njegovog povratka obavljanju redovitih zadaća.

1.9.2014.
12:40
VOYO logo

Potpredsjednik Vlade i ministar unutarnjih poslova RankoOstojić potpuno se oporavio nakon bolesti zbog koje je hospitaliziran sredinom srpnja te se danas vratio na posao.

Zbog velikog interesa medija dao je izjavu za medije u velikom salonu Kabineta ministra.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Ne znam što se događalo sa mnom dok sam bio bolestan, svi organi otkazali, potpuno potapljanje, ali ne sjećam se ničega, nema tunela sa svjetlom... Prije par tjedana nisam mogao hodati, nisam znao niz stepenice, a jučer sam prehodao devet kilometara. Vratili su me na zelenje, tu hranu ne simpatiziram, ali eto...", ispričao je ministar.

"Policija jako dobro funkcionira, svi pozitivni trendovi vezani uz sigurnosnu situaciju se nastavljaju. I turistička sezona, veliki derbiji, puno događaja je prošlo bez problema. Sustav funkcionira i bez jednog čovjeka", osvrnuo se Ostojić na aktualnosti koje je zbog bolesti propustio. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Image

Ranko Ostojić

Posebno je zahvalio zamjeniku predsjednika HDZ-a DragiPrgometu koji mu je, kaže, spasio život. Našalio se da se nada da mu to neće štetiti političkoj karijeri. 

Komentirao je i vijest da je Sigurnosno-obavještajna agencija (SOA) danas po prvi put objavila dokument u kojem donosi pregled područja sigurnosno-obavještajnog djelovanja i svojih aktivnosti te iznosi viziju i planove svog daljnjeg razvoja.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Nema više fame. Nema razloga da SOA ne iznese podatke koje može iznijeti u javnost", rekao je Ostojić. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo