HDZ O PRESUDI ŽELJKU SABI / 'To je dobra poruka u daljnjoj borbi protiv korupcije'

Image
Foto: Davor Javorovic/PIXSELL

Ističući kako je današnja presuda još uvijek nepravomoćna, vijećnica vukovarskog gradskog vijeća Marija Budimir je izrazila zadovoljstvo radom hrvatskog pravosuđa.

2.9.2014.
15:40
Davor Javorovic/PIXSELL
VOYO logo

Vijećnica vukovarskog gradskog vijeća MarijaBudimir (HDZ) smatra kako je današnja presuda osječkog Županijskog suda da joj je bivši vukovarski gradonačelnik ŽeljkoSabo nudio mito dobra poruka u daljoj borbi protiv korupcije u državi.

Željko Sabo proglašen krivim: 'Sjetio sam se Ante Gotovine!'

Sudsko vijeće osječkog Županijskog suda ocijenilo je danas, naime, kako je nedvojbeno utvrđeno da je bivši vukovarski gradonačelnik Željko Sabo (SDP) nudio mito vijećnicima HDZ-a Mariji Budimir i RadivojuĐuriću kako bi glasovali onako kako to njemu politički odgovara, čime je pokušao promijeniti izbornu volju građana, zbog čega je nepravomoćno osuđen na godinu i četiri mjeseca zatvora.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ističući kako je današnja presuda još uvijek nepravomoćna, Budimir je u izjavi novinarima izrazila zadovoljstvo radom hrvatskog pravosuđa.

"Mislim da je ovo jedna dobra poruka u daljnjoj borbi protiv korupcije u našoj državi, našim mladima i jednom demokratskom društvu", kazala je Budimir te zahvalila na potpori svojoj obitelji i suradnicima.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Njen stranački kolega, vukovarski gradonačelnik IvanPenava također napominje da je riječ o nepravomoćnoj presudi te izražava nadu da će ona omogućiti da Vukovar prestane biti "grad slučaj".

"Nadam se da sada krećemo s pozitivnim, afirmativnim pričama koje će u gospodarskom smislu pokrenuti Vukovar", rekao je Penava novinarima.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Na pitanje je li zadovoljan visinom kazne izrečene Sabi, Penava odgovara: "Ne razmišljam u tim kategroijama, ne želim ništa loše Sabi, neka sud radi svoje, po pravdi, nek' presuđuje i kazni onog tko je zgriješio. Osobno, naravno da me ne raduje da bilo tko bude osuđen na bilo kakvu kaznu".

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo