KARAMARKA NISU UHVATILI / Milanović GONG-u: 'Iskreno, Hrvatska ima ozbiljnijih problema'

Image
Foto: Marko Lukunic/PIXSELL

'Ja sam ovdje za puno radikalnija rješenja', rekao je premijer GONG-ovim predstavnicima koji su ispred Hrvatskog sabora članovima Vlade i zastupnicima dijelili "Minimalni zajednički nazivnik", odnosno prijedlog izmjena izbornog zakonodavstva čija je okosnica uvođenje preferencijalnog glasovanja.

17.9.2014.
10:02
Marko Lukunic/PIXSELL
VOYO logo

ZAGREB - "Iskreno, ima Hrvatska ozbiljnijih problema", rekao je jutros premijer ZoranMilanović predstavnicima udruge GONG koje je zanimalo hoće li podržati njihov i prijedlog skupine saborskih zastupnika da se izmijeni izborno zakonodavstvo.

"Ja sam ovdje za puno radikalnija rješenja", rekao je premijer GONG-ovim predstavnicima koji su ispred Hrvatskog sabora članovima Vlade i zastupnicima dijelili "Minimalni zajednički nazivnik", odnosno prijedlog izmjena izbornog zakonodavstva čija je okosnica uvođenje preferencijalnog glasovanja.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

GONG će i dalje zagovarati promjenu izbornog zakonodavstva, očekujemo da se naš prijedlog uvrsti u saborski dnevni red, rekao je nakon toga DraganZelić (GONG).

Zagovarat će, kaže, promjenu zakona i da, možda, predsjednik Sabora JosipLeko, preuzme inicijativu kako bi se od nekoliko prijedloga dobila najbolja rješenja.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ponovio je i kako od predsjednika dviju najvećih stranaka – SDP-a i HDZ-a Zorana Milanovića i TomislavaKaramarka očekuje da jasno odgovore zašto ne žele da se mijenja izborno zakonodavstvo.

GONG-ovi predstavnici nisu jutros uspjeli svoj prijedlog uručiti Karamarku.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Naime, dok su oni i novinari bili zaokupljeni razgovorom sa zastupnicima Hrvatskih laburista, predsjednik HDZ-a iza leđa im je ušao u zgradu Sabora.

GONG-ove predstavnike i novinare 'izbjegao' je i ministar zaštite okoliša MihaelZmajlović koji je u Sabor došao prije devet sati, dakle prije nego su na Markov trg stigli GONG-ovi predstavnici.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Molitva prije zore
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Barbapapa
Brak na prvu Australija
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo

Još iz rubrike