najavio ubojstvo / Strava kod Lipika: Ubio bivšu suprugu zbog spora oko imovine

Image
Foto: Dusko Mirkovic/PIXSELL

Teško ubojstvo dogodilo se danas oko 13 sati u Kukunjevcu nedaleko Lipika.

17.9.2014.
18:02
Dusko Mirkovic/PIXSELL
VOYO logo

Više od godinu dana trajao je sukob između Ivana Grgića (86) iz Kukunjevca kod Lipika i njegove 14 godina mlađe bivše supruge Milke, a danas je dobio i tragičan epilog.

Grgić je oko 13 sati ušetao u dvorište bivše supruge i hladnokrvno joj prerezao grkljan, nakon čega je o svemu obavijestio policiju.

Dočekao ih je krvave odjeće s krvavim nožem u ruci te odveo u hodnik kuće u kojoj je ležalo tijelo njegove bivše supruge Milke.

Ivan i Milka bili su u braku 30 godina. Ivan je imao građevinsku tvrtku, a mirovinu i nekretnine zaradio je radeći u Njemačkoj.

Nakon rastave živjeli su u susjednim kućama, Milka s 32-godišnjim posinkom Martinom, a Ivan s trećom suprugom Ružom. Kako su trebali podijeliti obje kuće u kojima su živjeli, te jednu u Pakracu, Ivan na to nije pristao nego je bivšoj ženi trebao plaćati 800 kuna mjesečno. Budući da to nije učinio, ona ga je tužila, a sud joj je nedavno dodijelio i vlasništvo nad kućom u kojoj je Ivan živio.

Neki mještani govore kako je osumnjičeni zbog ranijih sporova u više navrata najavljivao da će presuditi svojoj bivšoj supruzi.

Susjedi tvrde da joj je mjesecima prijetio, pa i jučer, kad je s trećom suprugom stajao pred njenom kućom i vikao: “Ubit ću kurvu, a za Martina ćemo lako”. Najavljeno je ostvario dok je posinak u srijedu bio na poslu u susjednom Dobrovcu.

Očevid su obavili djelatnici Policijske postaje Pakrac, a slučaj je preuzelo Županijsko državno odvjetništvo u Bjelovaru.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo