nastran zločin / Učiteljica zavela i seksualno iskorištavala maloljetnog učenika

Image
Foto: Twitter

Bivša učiteljica glazbenog i voditeljica zbora u školi Lenape u Pennsylvaniji, 31-godišnja Bridgett Szychulski, suspendirana je nakon što je optužena za seks s 14-godišnjim učenikom.

17.9.2014.
18:57
Twitter
VOYO logo

31-godišnja Bridget Szychulski, optužena je zbog seksualnog iskorištavanja 14-godišnjeg učenika za vrijeme dok je predavala glazbeni u školi Lenape u Pennsylvaniji.

Bridget je tinejdžeru navodno slala eksplicitne fotografije i SMS poruke. a dječak je tijekom policijskog ispitivanja rekao kako su se isprva 'našli na istoj valnoj duljini', no da je stvar ubrzo prerasla u seksualne odnose, koji su se navodno dogodili u najmanje tri navrata, i to dva puta na prostorima škole i jednom u automobilu osuđene učiteljice.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Sud je za Szychulski odredio jamčevinu u iznosu od pola milijuna dolara te zabranu kontakta sa svim maloljetnicima osim njenog 4-godišnjeg sina, a zabranjen joj je i kontakt s učenicima i i zaposlenicima iz škole u kojoj je radila.

Inače, policija je slučaj počela istraživati u petak nakon što je na Hrabri telefon anonimno prijavljeno seksualno zlostavljanje, a kada je policija kontaktirala Bridget, ona se odlučila sama predati. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Samit
Gajin svet
fnc 15
Hell's kitchen
Brak na prvu
default_cta
Azbuka našeg života
Cijena strasti
Tajne vinove loze
Ljubavna zamka
Smrt u raju
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Sumrak saga: Mladi mjesec
Playmobil
default_cta
Volio bih da sam ovdje
VOYO logo