najpopularniji Škot IZABRAO? / Oglasio se i Andy Murray: 'Danas je veliki dan za Škotsku!'

Image
Foto: Jon Buckle/Press Association/PIXSELL

Najpopularniji škotski sportaš, tenisač Andy Murray na dan je referenduma na kojemu će Škoti odlučivati o tome žele li se odcijepiti od ostatka Ujedinjenog Kraljevstva, putem svog službenog Twitter profila odlučio, čini se, ostati neutralan.

18.9.2014.
12:01
Jon Buckle/Press Association/PIXSELL
VOYO logo

LONDON - Najpopularniji škotski sportaš, tenisač Andy Murray na dan je referenduma na kojemu će Škoti odlučivati o tome žele li se odcijepiti od ostatka Ujedinjenog Kraljevstva, putem svog službenog Twitter profila odlučio, čini se, ostati neutralan.

"Veliki dan za Škotsku danas! To što nije bilo negativnosti u kampanji posljednjih dana promijenilo je moje viđenje referenduma. Uzbuđen sam vidjeti ishod. Učinimo to!", objavio je Murray na svom Twitteru ujutro na dan glasovanja.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Inače, Murray nema pravo glasa na referendumu jer živi u Londonu, a tijekom kampanje je odbio izjasniti se podržava li pobornike odcijepljenja ili unioniste.

Ranije ove godine Murray je kazao kako mu se nije svidjelo mahanje škotskom zastavom vođe pobornika odcijepljenja AlexaSalmonda nakon njegova trijumfa u Wimbledonu prošle godine, ali mnogima je ostalo u sjećanju kako je uoči Svjetskog nogometnog prvenstva 2006. godine tada mlađahni Murray izjavio kako će na njemu "navijati za sve protivnike Engleske".

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Gajin svet
fnc 15
Hell's kitchen
Brak na prvu
Azbuka našeg života
default_cta
Cijena strasti
Tajne vinove loze
Ljubavna zamka
Smrt u raju
Pevačica
default_cta
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Sumrak saga: Mladi mjesec
Playmobil
Volio bih da sam ovdje
default_cta
VOYO logo