stravičan napad u pločama / Pijan izudarao konobaricu i vikao 'K*** gdje si bila '91.?'

Image
Foto: Thinkstockphotos

Izudarana 19-godišnja konobarica dvaput je pala u nesvijest. Policija je napadača pronašla sat vremena kasnije te ga privela.

20.9.2014.
15:42
Thinkstockphotos
VOYO logo

Prava drama odvijala se sinoć oko 20 sati u jednom ugostiteljskom objektu u Pločama prilikom čega je 50-godišnji Pero Vukasović pretukao 19-godišnju djevojku Anamariju Marčinko na radnom mjestu, javlja Duborovački dnevnik.

Kako je za Dubrovački dnevnik kazala vidno potresena djevojka koja inače radi kao konobarica u ugostiteljskom objektu, muškarac je u kafiću stajao dulje vremena u vidno alkoholiziranom stanju te je vrijeđao i uznemiravao grupu djevojaka koje su se u to vrijeme također nalazile u kafiću. Problem je nastao kad ga je nesretna djevojka zamolila da napusti kafić, nakon čega ju je on počeo vrijeđati i vikati na nju.

"Govorio mi je da sam kurvetina, pitao gdje sam bila '91. te kako on ovdje živi već 20 godina i kako ga nitko neće tjerati iz kafića", ispričala je potresena djevojka koja tvrdi kako se prepirka događala ispred samog kafića.  

Nakon toga, djevojka se vratila u kafić no muškarac je došao za njom te ju nastavio vrijeđati, nakon čega ju je snažno udario šakom u nos i nastavio ju udarati po licu. U jednom trenutku, uspjela ga je uhvatiti za nogu i oboriti na pod, nakon čega je pobjegla iz kafića.

"Ni sama ne znam kako sam uspjela doći do taksi stajališta. Tamo sam se dva puta onesvijestila, a kad sam donekle došla k sebi, na mjestu događaja je već bila policija", kroz suze je ispričala pretučena djevojka.

Iz Policijske uprave dubrovačko – neretvanske Dubrovačkom vijesniku su potvrdili kako se jučer u večernjim satima na Pločama dogodilo nasilje nad nesretnom 19-godišnjakinjom.

"Fizički napad dogodio se oko 20:20 sati, a počinitelj se nakon fizičkog napada udaljio s mjesta događaja te je pronađen na Bunićevoj poljani u 21 sat, u vidno alkoholiziranom stanju. Prilikom privođenja vrijeđao je policijske službenike", tvrde iz policije.

Djevojka je prevezena u Opću bolnicu Dubrovnik gdje su joj ustanovljene lakše tjelesne ozljede.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
hABAZIN VS. mAGYAR
Versailles
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Još jedna runda
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Nado
Otok iskušenja
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo