privedeni do otriježnjenja / Pijani mladići napali policajce, jednog su lakše ozlijedili

Image
Foto: Marijan Susenj/PIXSELL

Od deset mladića koje su priveli trojicu su pustili kući, a sedmoricu zadržali na otriježnjenju. Tijekom dana će ih ispitati i utvrditi koga će prijaviti zbog napada.

21.9.2014.
11:58
Marijan Susenj/PIXSELL
VOYO logo

Rano jutros oko 3 sata u ugostiteljskom objektu u Trilju policijski službenici su prilikom policijskog postupanja verbalno i fizički napadnuti od strane više mlađih osoba.

Policijskom intervencijom i uporabom sredstava prisile spriječen je daljnji napad, te je u službene prostorije policije privedeno deset osoba od kojih je sedam uhićeno i zadržano do prestanka djelovanja opojnog sredstva (alkohola) nakon čega će se nad njima provesti kriminalističko istraživanje zbog sumnje u počinjenje kaznenog djela napad na ovlaštenu službenu osobu.

Prilikom postupanja policijski službenik zadobio je tjelesnu ozljedu, dok je jedna osoba, nad kojom se ne provodi kriminalističko istraživanje, odnosno ne dovodi se u svezi s navedenim kaznenim djelom,  najvjerojatnije uslijed naguravanja i pada zadobila tešku tjelesnu ozljedu glave (nosa) te mu je pružena liječnička pomoć u bolnici Split.   

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Versailles
Senorita 89
Brak na prvu
Samit
default_cta
Molitva prije zore
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Barbapapa
default_cta
Brak na prvu Australija
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
VOYO logo