Serijski pljačkaš / Muškarac u tri tjedna počinio 26 razbojstava koristeći - plastični pištolj

Image
Foto: RTL/Ilustracija

Zagrebačka policija kazneno je prijavila 28-godišnjaka kojeg sumnjiči da je u 20 dana počinio ukupno 26 razbojništava u ljekarnama, kioscima i trgovinama počinivši štetu od preko 100 tisuća kuna.

21.9.2014.
12:15
RTL/Ilustracija
VOYO logo

Zagrebačka policija podigla je kaznenu prijavu protiv 28-godišnjeg muškarca za kojeg sumnja da je u dvadesetak dana počinio ukupno 26 razbojništava u raznim javnim ustanovama, od ljekarni, kioska do raznih trgovina, otuđivši u tom razdoblju 107 tisuća kuna. 

Mladića se sumnjiči da je od 30. kolovoza do 18. rujna prijeteći plastičnim pištoljem te verbalno od zaposlenika ukrao novac, a opljačkao je 13 ljekarni, sedam kioska i šest trgovina.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

''Tijekom kriminalističkog istraživanja, a temeljem naloga suca istrage, provedena je pretraga stana i automobila koje je koristio osumnjičeni te je pronađen plastični pištolj kao i odjeća koju je osumnjičeni koristio u pljačkama'', stoji u priopćenju PU zagrebačke, koja je osumnjičenog 28-godišnjaka po završetku kriminalističkog istraživanja predala pritvorskom nadzorniku, a kaznenu prijavu dostavila nadležnom državnom odvjetništvu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Gajin svet
fnc 15
Hell's kitchen
Brak na prvu
Azbuka našeg života
default_cta
Cijena strasti
Tajne vinove loze
Ljubavna zamka
Smrt u raju
Pevačica
default_cta
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Sumrak saga: Mladi mjesec
Playmobil
Volio bih da sam ovdje
default_cta
VOYO logo