završena drama u splitu / Muškarac koji je prijetio da će sve dignuti u zrak predao se policiji!

Image
Foto: Ivo Cagalj/PIXSELL

Policija je iz zgrade izvela muškarca koji je prijetio da će se ubiti eksplozijom plina. Ranije je policija evakuirala više od 70 stanova zgrade u Tijardovićevoj 14 u kojima živi 150 stanara.

22.9.2014.
13:41
Ivo Cagalj/PIXSELL
VOYO logo

Završena je krizna situacija u splitskoj Tijardovićevoj ulici gdje je mlađi muškarac, nakon svađe i fizičkog obračuna sa svojom djevojkom, iz stana prijetio da će se ubiti eksplozijom plina, zbog čega su svi stanari te zgrade evakuirani.

Policija je s muškarcem ispregovarala da sam izađe iz stana, nakon čega je odveden na dodatne pretrage u splitsku bolnicu. U stanu mu je pružena liječnička pomoć, a pri izlasku je na potkoljenici imao zavoj.

Evakuirani stanari se još uvijek nisu vratili u zgradu jer čekaju da vatrgasci provjere je li sigurno.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: Ivo Cagalj/PIXSELL
Image
Foto: Ivo Cagalj/PIXSELL

Ranije je policija evakuirala više od 70 stanova zgrade u Tijardovićevoj 14 u kojima živi 150 stanara.

Na osmom katu mlađi muškarac je oko 11 sati započeo prvo verbalni, a potom i fizički sukob sa svojom djevojkom, inače vlasnicom stana s kojom živi. Djevojka je nešto iza podneva istrčala iz stana, mladića zaključala i pobjegla. Netko je o svemu obavijestio policiju i ubrzo je pred zgradu stiglo nekoliko vozila policije, vatrogasaca i Hitne pomoći.

Kako se doznaje, osam vatrogasaca su isključili struju i bili spremni  gasiti u slučaju eksplozije. Uz njih je bilo i 19 policijskih specijalaca te MUP-ov pregovarač koji muškarca pokušao odvratiti od ostvarenja prijetnji da će se ubiti eksplozijom plina.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: Ivo Cagalj/PIXSELL
Image
Foto: Ivo Cagalj/PIXSELL

Drama u Splitu



Susjedi tvrde kako se iz stana tog mladog para često čuje svađa i vika. Danas su djevojku vidjeli kada je istrčala prvo iz stana, a potom i iz zgrade. "Bila je cijela počupana. Roba joj je bila pokidana. A on s prozora viče kako ga je ona zaključala u stanu. Djeca nam danas ne mogu u školu. Nitko od nas nije ručao. U stanove ne možemo. Dokle će ovako biti tko zna", kazala je za Hinu jedna od evakuiranih stanarki.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Molitva prije zore
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Barbapapa
Brak na prvu Australija
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo