incident u beogradu / Objavljena snimka na kojoj policajci mlate Vučićevog brata!

Image
Foto: Maurizio Gambarini/DPA/PIXSELL

Pripadnici policije pretukli su brata Aleksanda Vučića i njegovo osiguranje.

28.9.2014.
19:51
Maurizio Gambarini/DPA/PIXSELL
VOYO logo

Pripadnici srbijanske Žandarmerije pretukli su Andreja Vučića, brata premijera Srbije Aleksandra Vučića, te trojicu pripadnika premijerovog osiguranja.

Andrej Vučić je s dva pripadnika premijerovog osiguranja pokušao proći trasom predviđenom za sudionike parade u središtu grada koju je osiguravala policija, a nakon što su odbili su pokazati osobne dokumente došlo je do incidenta. Sve je snimio kanal N1.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tu informaciju je potvrdio i sam Vučić. Na izvanrednoj konferenciji za medije srbijanski premijer prvotno je pohvalio činjenicu da tijekom Povorke parade nije bilo većih nereda. Kazao je da nijedno staklo nije bilo razbijeno. Kako piše Blic, u nastavku se osvrnuo na incident u kojem je policija pretukla njegova brata Andreja i dvojicu pripadnika osiguranja, koje mu je kao bližem članu premijerove obitelji dodijelila država.

"Ja svog brata volim najviše na svijetu. On je danas kod mene došao krvave glave", rekao je Vučić, potvrđujući da je do incidenta došlo.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Međutim, nije htio iznositi detalje o bratovim ozljedama. Rekao je da su njegovog brata napali pripadnici Žandarmerije, ali da su se ispričali.

"Došlo je do nekog prekoračenja ovlasti, ti ljudi koji su to učinili su se ispričali. Nećemo privatno goniti bilo koga. Ovo je težak dan za moju obitelj", naglasio je Vučić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Vučić je dodao da je njegov brat 'hrabar' i da je dobro podnio mlaćenje.

Kako tvrde srbijanski mediji, Andrej Vučić je sa osiguranjem pokušao proći kroz policijski kordon na beogradskoj Slaviji, kada su pripadnici policije nasrnuli na njega i osiguranje te ih pretukli.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Andrej Vučić nakon toga je navodno prevezen na Vojno-medicinsku akademiju, a premijer Srbije zazvao je izvanrednu pressicu u 15 sati, ali nije poznato je li ovo povod sazivanju te pressice.

Brave
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
default_cta
Tajne vinove loze
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
default_cta
Pirata i kapitano
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
VOYO logo