uz vučićevog brata / Policajci pretukli i brata beogradskog gradonačelnika!

Uz Andreja Vučića, brata srbijanskog premijera Aleksandra Vučića, jučer je pretučen i brat beogradskog gradonačelnika Siniše Malog, Predrag Mali.

29.9.2014.
10:05
VOYO logo

Osim što su jučer pripadnici srbijanske Žandarmerije pretukli Andreja Vučića, brata premijera Srbije Aleksandra Vučića, te trojicu pripadnika premijerovog osiguranja, danas je procurila informacija da je premlaćen i Predrag Mali, brat gradonačelnika Beograda Siniše Malog. On je također bio u društvu Andreja Vučića.

Andrej Vučić je s pripadnicima premijerovog osiguranja pokušao proći trasom predviđenom za sudionike Povorke ponosa u središtu grada koju je osiguravala policija. Prema neslužbenim informacijama, oni su odbili pokazati osobne dokumente, pa je došlo do incidenta.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Na snimci, koju je objavila televizija N1, vidi se kako se grupa policajaca zalijeće prema Vučiću i njegovom osiguranju, pribija ih uz zgradu i udara pendrecima po glavi i leđima. Jedan od pripadnika osiguranja pokušava zaštiti Vučića, ali obojica završavaju na tlu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Premijer Aleksandar Vučić jučer je na konferenciji za medije potvrdio da je njegov brat pretučen.

Ja svog brata volim najviše na svijetu. On je danas kod mene došao krvave glave", rekao je Vučić, potvrđujući da je do incidenta došlo.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Međutim, nije htio iznositi detalje o bratovim ozljedama. Rekao je da su njegovog brata napali pripadnici Žandarmerije, ali da su se ispričali.

"Došlo je do nekog prekoračenja ovlasti, ti ljudi koji su to učinili su se ispričali. Nećemo privatno goniti bilo koga. Ovo je težak dan za moju obitelj", naglasio je Vučić.

Vučić je dodao da je njegov brat 'hrabar' i da je dobro podnio mlaćenje.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Versailles
Senorita 89
Brak na prvu
Samit
default_cta
Molitva prije zore
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Barbapapa
default_cta
Brak na prvu Australija
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
VOYO logo