zlostavljao tri godine / Učitelj 'iz pakla' tjerao školarce da se međusobno seksaju!

Image

Nakon što je istraga dovršena, utvrđeno je i da u njegovom vlasništu postoje i stotine fotografija i videa, iz kojih je očigledno da je na isti način zlostavljao i šest djevojčica u dobi od 13 do 19 godina.

1.10.2014.
9:19
VOYO logo

Učitelj matematike i kemije jedne srednje škole u njujorškom Brooklynu uhićen je prošlog mjeseca pod optužbom da je slao eksplicitne fotografije jednom od svojih učenika, piše New York Times.

No, kada su tužitelji pomno proučili slučaj SeanaShaynaka, doznali su da je isti učitelj učenike odvodio u seks-klubove, zahtijevao od maloljetnika da se seksaju i da je seksualno zlostavljao 18-godišnjaka. I to sve u razdoblju od 2011. do 2014. godine.

Nakon što je istraga dovršena, utvrđeno je i da u njegovom vlasništu postoje stotine fotografija i videa, iz kojih je očigledno da je na isti način zlostavljao i šest djevojčica u dobi od 13 do 19 godina.

Shaynak je sada optužen za otmicu, kriminalne seksualne radnje te nasilno diranje maloljetnika. Isto tako, optužen je da je jednu 15-godišnjakinju odveo na nudističku plažu, slao fotografije svojih genitalija učenicima, davao maloljetnicima alkohol i cigarete.

Na sudu se izjasnio da nije kriv, no ako mu se krivnja dokaže, najveća kazna koja mu predstoji je ona od 25 godina u zatvoru.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
default_cta
Tajne vinove loze
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
default_cta
Pirata i kapitano
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
VOYO logo