nije obaviješten o kaznenoj prijavi / Emirova supruga: U šoku je, ne smijem mu prenositi što pišu mediji

Image
Foto: RTL

Supruga glumca Emira Hadžihafizbegovića rekla je kako je glumac fizički dobro, ali u stanju velikog šoka te da mu ne smije prenositi što piše u medijima jer bi ga to uznemirilo.

14.10.2014.
19:28
RTL
VOYO logo

Nakon što je stigla vijest da je protiv bosanskohercegovačkog glumca Emira Hadžihafizbegovića sisačko-moslavačka Policijska uprava, zbog izazivanja prometne nesreće na autocesti A3, podnijela kaznenu prijavu, oglasila se i njegova supruga Aida.

Kaznena prijava protiv glumca Emira Hadžihafizbegovića

'Nije vidio dok je vozio, mislio je da su dvije trake otvorene'

Za Dnevni avaz je rekla kako njezinoj obitelji još nitko nije dostavio prijavu te da Emira policija još nije saslušala. Također je rekla kako je njezin suprug i dalje u stanju velikog šoka, smješten u bolnici u Novoj Gradiški.

"Tužba još nije došla do nas. Policija nije uzimala nikakve izjave od Emira. U ovoj bolnici gdje je Emir, u isto vrijeme dok je njemu jučer bila operacija, bila je i obdukcija ženi koja je nažalost umrla. Njoj će danas ili sutra biti pokop. Mi smo već sućut njezinoj obitelji izrazili putem telegrama", rekla je Aida.

Za supruga je rekla da je fizički dobro, ali da mu ne smije prenositi što piše u medijima jer bi ga to uznemirilo.

"Cijelu noć je bio nemiran, nije se mogao smiriti. Molim tko god dođe da ne spominje kako je došlo do nesreće, jer kada krene pričati, onda plače, jeca. Pokušavam ga stabilizirati", rekla je Aida novinarima Dnevnog avaza.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo