Krađa u trgovačkom centru / Problematični Puljanin policajcu oteo pištolj i uperio mu ga u glavu!

Image
Foto: Dusko Marusic/PIXSELL

Veljko Mandić bio je čest gost na stranicama crne kronike. U svibnju 2006. godine popeo se na vrh krova pulskog zatvora u kojemu je bio pritvoren zbog razbojništva. Dva sata vikao je žaleći se da mu nije pružena adekvatna liječnička pomoć i prijetio da će skočiti.

17.10.2014.
18:16
Dusko Marusic/PIXSELL
VOYO logo

Puljanin (35) zatečen u krađi u trgovačkom centru napao je danas oko 15 sati najprije policajku, a zatim i policajca, kojemu je oteo službeni pištolj i prislonio mu ga na glavu, no ubrzo je stigla druga policijska ophodnja koja je uhitila napadača. Kasnije se doznaje da mu je ime VeljkoMandić.

Po riječima glasnogovornice istarske policije Nataše Rogić-Jukopile, policiji je u 14,50 sati dojavljeno da je zaštitar jednoga trgovačkog centra u pulskoj četvrti Šijani zatekao mušku osobu u krađi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nakon dolaska policije, 35-godišnjak je tijekom postupka pobjegao, ali ga je policija ubrzo sustigla u obližnjoj ulici. Prilikom naguravanja, najprije je napao policajku, a zatim i policajca, kojemu je u jednom trenutku oduzeo službeni pištolj i uperio mu ga u glavu, ali nije pucao.

Ubrzo je stigla druga policijska ophodnja, koja je napadača uhitila i privela ga u policijsku postaju, gdje se nad njim provodi kriminalističko istraživanje.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: Dusko Marusic/PIXSELL
Image
Foto: Dusko Marusic/PIXSELL

Veljko Mandić bio je čest gost na stranicama crne kronike. U svibnju 2006. godine popeo se na vrh krova pulskog zatvora u kojemu je bio pritvoren zbog razbojništva. Dva sata vikao je žaleći se da mu nije pružena adekvatna liječnička pomoć i prijetio da će skočiti a na koncu ga je na silazak nagovorio brat Gordan koji je i sam bio nekoliko puta gost pulskog zatvora, piše Glas Istre.

Niti godinu dana kasnije, odnosno u ožujku 2007. ponovno je dospio u crnu kroniku jer je na pulskom OMV-u natočio gorivo i odbio platiti račun od 50 kuna. Zaštitar Crnog vjetra tražio je od njega da plati račun ali mu je Mandić prijetio smrću rekavši da će se vratiti s pištoljem i sve pobiti. I vratio se nakon 45 minuta a prema riječima jednog zaštitara kroz otvoreni je prozor u ruci imao automatsko oružje. U kafiću OMV-a tada je bilo 50-tak ljudi a trojica zaštitara koji su preuzeli smjenu prišli su njegovom autu, otvorili vrata i nekako spustili Mandićevu ruku s oružjem prema podu. Potom su ga uspjeli nagovoriti da spremi oružje pod sjedalo te pozvali policiju koja je Mandića kasnije pronašla u stanu u kojem je živio i uhitila ga nakon čega je završio i u pritvoru.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Prije četiri godine je Mandić pak bio osuđen na dvije godine i deset mjeseci zatvora zbog otmice svog dužnika Ivana Solda te zbog posjedovanja jedne ručne bombe 2009. godine. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo