u dobrim odnosima / Sportašice stale u obranu zagrebačkog gradonačelnika

Image
Foto: Twitter

Vijest o uhićenju zagrebačkog gradonačelnika glasno je odjeknula, a nije zaobišla ni sportaše iz metropole, s kojima je Milan Bandić oduvijek bio u odnosima koji su bili ispunjeni međusobnim poštovanjem.

20.10.2014.
10:47
Twitter
VOYO logo

Dobro se zna kako je gradonačelnik Zagreba Milan Bandić s hrvatskim, a posebno zagrebačkim sportašima oduvijek bio u posebnom odnosu, odnosu koji je prije svega ispunjen velikom dozom međusobnog poštovanja.

Njegovo uhićenje glasno je odjeknulo u cijeloj Hrvatskoj, pa čak i izvan njenih granica, a naravno da nije nezamijećeno prošlo ni u sportskim krugovima.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Prva u obranu Bandića stala je olimpijska, svjetska i europska prvakinja u bacanju diska Sandra Perković, inače zastupnica zagrebačke Gradske skupštine, na koju je ušla upravo s Bandićeve liste: ''On je čovjek jedne apsolutne nadnaravne energije, čovjek koji cijeli dan živi za ovaj grad“, napisala je Sandra uz fotografiju s gradonačelnikom.

Na spomenutoj listi bila je i bivša bacačica kladiva Ivana Brkljačić, koja danas obnaša dužnost direktorice zagrebačkog atletskog mitinga.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

''Uhapšen Milan Bandić! Slučajno baš sada kad bi se trebali fokusirati na udbaše u Njemačkoj i njihovu djecu u Hrvatskoj'', napisala je Brkljačić na svom Facebook profilu. 

Podsjetimo, Milanu Bandiću između brojnih počasti i priznanja, pripada i ono počasnog predsjednika nogometnog kluba GNK Dinamo, iz kojeg se još nisu oglasili vezano uz aktualni slučaj.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Gajin svet
fnc 15
Hell's kitchen
Brak na prvu
Azbuka našeg života
default_cta
Cijena strasti
Tajne vinove loze
Ljubavna zamka
Smrt u raju
Pevačica
default_cta
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Sumrak saga: Mladi mjesec
Playmobil
Volio bih da sam ovdje
default_cta
VOYO logo