gradonačelnikova zamjenica / 'Grad funkcionira normalno, ne znamo tko je sve priveden'

Zamjenica zagrebačkog gradonačelnika Sandra Švaljeg usred je krizne situacije preuzela upravljanje glavnim gradom, a na medijskoj je konferenciji izjavila kako nema informacije tko je sve od Bandićevih suradnika priveden.

20.10.2014.
11:50
VOYO logo

Zamjenica zagrebačkog gradonačelnika Sandra Švaljek usred krizne je situacije neočekivano morala preuzeti upravljanje glavnim gradom, a na prijepodnevnoj je medijskoj konferenciji izjavila kako grad funkcionira sasvim normalno.

''Jutros smo u poglavarstvu održali dva redovna kolegija na kojima su prisustvovali pročelnici ili njihovi zamjenici. Na malom smo rasporedili zadatke kako zamijeniti Bandića, veliki je bio redovni dnevni. O istrazi ne mogu govoriti'', započela je Švaljek.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Na pitanje tko od redovitih Bandićevih suradnika jutros nije došao na radno mjesto, Švaljek nije znala precizno odgovoriti, a upitana je i je li sam gradonačelnik u zgradi.

''Ne znam je li on u zgradi, a nemamo ni informaciju o tome tko je priveden od suradnika, ovdje ima 2800 zaposlenika i ne znamo tko je, a tko nije došao na posao. Jedino što mogu poručiti je da grad funkcionira uredno u svim svojim elementima'', ponovila je.

Tekst se nastavlja ispod oglasa



Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
default_cta
Tajne vinove loze
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
default_cta
Pirata i kapitano
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
VOYO logo