SKRIVAO SE OD KAMERA / Ovako je protekla najgora noć u životu Milana Bandića

Pretresu Bandićevih ureda u Poglavarstvu prethodila je cjelonoćna pretraga njegova stana u Bužanovoj ulici koja je počela sinoć od 19 i 30 i trajala do ranih jutarnjih sati. Ondje je jutro dočekao i RTL-ovo reporter Hrvoje Krešić.

20.10.2014.
13:42
VOYO logo

Nakon osam sati pretresa obiteljskog stana i više od 20 godina političke karijere, Milan Bandić je došao - do zida. Iako je sve što će mu trebati u narednim tjednima, možda i mjesecima pritvora, stalo u malu crvenu sportsku torbu.

Zagrebački se gradonačelnik trudio ostaviti dojam čovjeka koji još uvijek izdaje naredbe i situaciju drži pod kontrolom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Policija je u njegov stan ušla sinoć oko 19 sati; nedugo nakon toga stiže i njegov odvjetnik, Krešimir Krsnik. A potom - sati i sati čekanja.

Policajci su ulazili i izlazili, no dokaze - barem pred očima javnosti - nisu iznosili. Konačno, u dva sata ujutro, lift se s četvrtog kata spustio u garažu. Pretres je trajao dulje od osam sati.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Nije to ništa neuobičajeno, pretraga je izvršena u ovom trenutku, vi vrlo dobro znate da ne mogu davati nikakve komentare o istrazi, dakle u ovom trenutku vam ništa više od toga ne mogu reći", rekao je Bandićev odvjetnik Krešimir Krsnik.

Ipak, nije bilo teško predvidjeti što će se Milanu Bandiću dalje događati. Crni policijski kombi vratio ga je kasno prošle noći natrag u pritvor u policijski USKOK. Ne bi li izbjegao kamere, Bandić se sagnuo duboko između sjedala.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

No njegova slika u javnosti u ovom bi mu trenutku mogla biti - najmanji problem.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo