'SVE JE TO FARSA' / Bandićev odvjetnik: Ovo je tempirano zbog suđenja u Njemačkoj

Image
Foto: Marko Lukunic/PIXSELL

Bandića su izveli iz garaže, a njegov odvjetnik Krsnik ponovio je kako je sve ovo tempirano da bi se skrenula pozornost sa suđenja u Njemačkoj (Mustaču i Perkoviću).

20.10.2014.
14:42
Marko Lukunic/PIXSELL
VOYO logo

Zagrebački gradonačelnik Milan Bandić noć je proveo u policijskom USKOK-u na Oranicama nakon što je jučer uhićen zajedno s šefom Holdinga Slobodanom Ljubičićem i suvlasnikom CIOS-a, Petrom Pripuzom.

Bandić je napustio zgradu Gradskog poglavarstva u pratnji velikog broja istražitelja koji su u kutijama nosili (vjerojatno) hrpu dokumenata, ali i kako RTL doznaje, iznijeli su nekoliko računala i umjetnina te su pregledali i njegov automobil u garaži Poglavarstva.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Pomalo bizarna informacija - dok je Švaljek održavala kriznu press konferenciju, u drugoj prostoriji USKOK je češljao ostale prostorije.

Kad su ga izveli iz garaže, njegov odvjetnik Krsnik ponovio je kako je sve ovo tempirano da bi se skrenula pozornost sa suđenja u NjemačkojZdravku Mustaču i Josipu Perkoviću zbog suučesništva u ubojstvu hrvatskog emigrantskog političara Stjepana Đurekovića.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Dodao je kako većina građana i dalje podržava gradonačelnika jer se javnost ne da zavarati te rekao kako ide u Gajevu, ali ne zna ide li i gradonačelnik ondje.

"Potpuno sam uvjeren da je sve tempirano i da je bilo bespotrebno. Tempirano je da se makne sa slučaja Perković, vidite da niti jedan medij više ne prati suđenje Perkoviću. Ovo što se dosad događalo, ne bih to nazvao pretresom nego uviđajem... Ja sad idem u USKOK. Imam razna saznanja i volio bih to podijeliti s medijima, ali ne smijem", rekao je Krešimir Krsnik novinarima nakon što je završen pretres Bandićevog ureda i automobila.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Gajin svet
fnc 15
Hell's kitchen
Brak na prvu
Azbuka našeg života
default_cta
Cijena strasti
Tajne vinove loze
Ljubavna zamka
Smrt u raju
Pevačica
default_cta
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Sumrak saga: Mladi mjesec
Playmobil
Volio bih da sam ovdje
default_cta
VOYO logo