Sve ide svojim tijekom / 'Nema nikakvog razloga da u Zagrebu bilo gdje zapne ili zastane'

Image
Foto: Davor Puklavec/PIXSELL

Zamjenica gradonačelnika Milana Bandića u resorima kulture, sporta i zdravstva poručila je da Grad funkcionira bez zastoja na svim područjima.

21.10.2014.
15:35
Davor Puklavec/PIXSELL
VOYO logo

Zamjenica gradonačelnika Vesna Kusin izjavila je da se uhićenjem zagrebačkog gradonačelnika Milana Bandića zapravo ništa nije promijenilo u smislu funkcioniranja grada na svim područjima, pa tako niti u kulturi, sportu i zdravstvu, resorima koje ona pokriva kao zamjenica za društvene djelatnosti.

"Sva događanja koja su najavljena će se dogoditi, svi rade svoj posao, nema nikakvog razloga da bilo gdje zapne ili zastane", rekla je Kusin za Hinu, nakon konferencije za novinare u povodu izložbe "Guercino - svjetlo baroka" u Muzeju za umjetnost i obrt.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Napomenula je da će se ovaj tjedan obilježiti pedeseti rođendan Dražena Petrovića što će završiti koncertom, izložba Guercina je stigla i otvorit će se, pripremaju se materijali za preimenovanje Tehničkog muzeja koji će nositi ime Nikole Tesle.

Sve ide svojim tijekom, nastavljaju se graditi objekti škola i vrtića koji su u procesu, uređuje se okoliš na Iveru, mora se dovršiti bazen, sve se normalno odvija i nema nikakvih zastoja, istaknula je Kusin.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo