karamarko neutralan / O Bandićevu uhićenju konačno se oglasio i šef HDZ-a

Zagrebački gradonačelnik Milan Bandić danas je ispitan u USKOK-u, a trenutno se čeka odluka o istražnom zatvoru. U međuvremenu, o uhićenju su se konačno oglasili i iz vrha hrvatske politike, uključujući i predsjednika HDZ-a Tomislava Karamarka.

21.10.2014.
17:13
VOYO logo

Dio sudbine zagrebačkog gradonačelnika Milana Bandića bit će poznat već danas. USKOK je već ispitao Bandića, a čeka se samo njegova odluka o istražnom zatvoru. U međuvremenu, skandolozni su događaj prokomentirale i ključne figure iz vrha hrvatske politike. 

''Slažem se s tvrdnjama kako mnogi s ovom muzikom žele utišati i ugasiti priče situaciju koja se u ovom trenutku događa u Munchenu. Ja ne prejudiciram niti nevinost niti krivicu. Kako je i sam gradonačelnik nebrojeno puta rekao, pustimo neka tijela državnog progona odrade svoj posao'', rekao je predsjednik HDZ-a.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

''Bandićevo uhićenje je najbolji primjer kako neke stvari moramo raditi zbog sebe, ne zato da nas drugi hvale, već kako bismo pomogli ljudima da za nekoliko godina donose lakše i poštenije odluke'', prokomentirala je prva podpredsjednica Vesna Pusić.

Potpredsjednik Vlade Branko Grčić izjavio je kako radije ne bi komentirao ovu situaciju. ''Ovo složit ćete se, nije u nadležnosti Vlade. Za ovo postoje institucije i pustimo ih neka rade svoj posao'', rekao je.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ministar rada i mirovinskog sustava Mirando Mrsić podsjetio je kako su se on i gradonačelnik još prije razišli u mišljenjima, vezano uz neboder na cvjetnom trgu, a onda jednostavno ustvrdio: ''Nitko nije nedodirljiv.'' 

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Molitva prije zore
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Barbapapa
Brak na prvu Australija
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo