REZULTATI ANKETE / Dvije trećine čitatelja misli da bi Bandić trebao dati ostavku

Image
Foto: RTL

Napravili smo anketu kako bismo čuli vaše mišljenje - treba li zagrebački gradonačelnik Milan Bandić nakon uhićenja podnijeti ostavku? Dvije trećine vas misli da bi trebao.

22.10.2014.
11:20
RTL
VOYO logo

Milan Bandić je gotovo 15 godina na čelu Zagreba, a posljednji puta je za gradonačelnika izabran izravno na izborima koji su održani prošle godine. U drugom krugu je pobijedio SDP-ova kandidata Rajka Ostojića, a njegova lista je dobila najviše mjesta u Gradskoj skupštini.

Kao apsolutni gospodar Zagreba bio je 'nedodirljiv' sve do nedjelje navečer kada su na njegova vrata pokucali istražitelji USKOK-a i policija. Nakon višemjesečnog istraživanja, osumnjičen je za više kaznenih djela korupcije, zlouporabe položaja i ovlasti i trgovanjem utjecajem.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Odmah se postavilo pitanje njegove ostavke na mjesto zagrebačkog gradonačelnika, no Bandić je preko svog odvjetnika poručio: "Ostavku neću dati nikad!".

I mi smo napravili anketu kako bismo čuli vaše mišljenje - treba li Bandić nakon uhićenja podnijeti ostavku? Dvije trećine vas, od gotovo 450 ljudi koji su glasali u anketi - misli da bi trebao.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: RTL
Image
Foto: RTL
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Gajin svet
fnc 15
Hell's kitchen
Brak na prvu
Azbuka našeg života
default_cta
Cijena strasti
Tajne vinove loze
Ljubavna zamka
Smrt u raju
Pevačica
default_cta
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Sumrak saga: Mladi mjesec
Playmobil
Volio bih da sam ovdje
default_cta
VOYO logo