nedvosmislena podrška / 'To su zločeste spekulacije, Kolinda je najbolja kandidatkinja'

Nakon što je anonimni izvor iz HDZ-a ispričao medijima kako Predsjedništvo stranke nije zadovoljno 'bijednom' predsjedničkom kampanjom Kolinde Grabar Kitarović, oglasio se Oleg Butković koji je opovrgao takve natpise.

22.10.2014.
14:58
VOYO logo

Član Predsjedništva HDZ-a Oleg Butković danas je odbacio i zločestim medijskim spekulacijama nazvao medijske napise da je vrh stranke nezadovoljan kampanjom njihove predsjedničke kandidatkinje Kolinde Grabar Kitarović, kojoj stranačko Predsjedništvo i čitav HDZ, poručio je, daju nedvosmislenu potporu.

"Ne želim komentirati zločeste medijske spekulacije jer je to neistina. Predsjedništvo stranke i čitav HDZ daju nedvosmislenu potporu našoj predsjedničkoj kandidatkinji, jer je ona najbolji kandidat u Hrvatskoj", izjavio je Butković.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Novinare je, naime, zanimao njegov komentar medijskih napisa da su neki članovi Predsjedništva HDZ-a na jučerašnjoj sjednici u Svetom Martinu na Muri 'blijedom' ocijenili kampanju Grabar Kitarović jer smatraju da kampanja mora biti oštrija, jasnija i desnija.

"Raspravljali smo o tehničkim detaljima kampanje, a o ovome ne", poručio je Butković novinarima, uvjeravajući da se na jučerašnjoj sjednici s predsjednicima stranačkih županijskih odbora raspravljalo o tehničkim detaljima i načinu kampanje te činjenici kako poruke koje idu od Grabar Kitarović nisu dovoljno prenijete u nekim medijima.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

S čelnicima HDZ-ovih županijskih odbora razgovaralo se, dodao je, kako da poruke njihove predsjedničke kandidatkinje dođu do svih članova stranke i hrvatskih građana.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
hABAZIN VS. mAGYAR
Versailles
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Još jedna runda
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Nado
Otok iskušenja
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo