drukčija priča nego jučer / Švaljek opovrgava: 'Bandić nije sjedio s nama na sastanku i pio kavu'

Iako smo nevjerojatnu priču o tome da je Milan Bandić pio kavu dok su mu istražitelji kopali po uredu - doznali upravo u Gradskoj skupštini, danas je tu istu informaciju demantirala zamjenica gradonačelnika, Sandra Švaljek.

22.10.2014.
19:00
VOYO logo

U Gradskoj upravi - poricanje. Kažu, s gradonačelnikom u ponedjeljak nisu sjedili na sastanku i pili kavu, niti s njim razgovarali.

"Ne, ne, ta informacija koju imate nije točna. To naprosto nije točna informacija. Niti malog, niti velikog kolegija sa gradonačelnikom nije bilo", tvrdi zamjenica gradonačelnika Zagreba, Sandra Švaljek.  

- Niste s njim razgovarali?
Ne. Da je barem malo, onda bi bili u pravu.

Iako smo nevjerojatnu priču o tome da je Milan Bandić pio kavu dok su mu istražitelji kopali po uredu - doznali upravo u Gradskoj skupštini.

U jednoj od dvorana u ponedjeljak su suradnici sjeli s Bandićem, s njim popili kavu, on im je rekao da se dobro osjeća, to su nam jučer potvrdili u Gradskoj upravi. No danas imaju drukčiju priču.

Bandićevim ženama, koje su preuzele vlast - nije lako. 15 godina gradonačelnik je vladao u stilu "grad, to sam ja" - njegove zamjenice sada moraju uvjeriti građane da se bez njega može.

"Ja znam da ste vi navikli na gradonačelnika koji je drugačiji od mene, na njegovu elkoventnost, na jednu prirodnu snagu. Ja sam možda malo drukčijeg karaktera i temperamenta, ali sigurna sam, prije svega, da u ovim okolnostima koje su izvanredne, mogu kvalitetno obavljati ovaj posao", kaže zamjenica gradonačelnika.

Svi uredi, kaže - funckioniraju besprijekorno, realizirat će se svi najavljeni projekti, počela je i priprema proračuna za 2015. Vukovarskog scenarija, prijevremenih izbora zbog neprihvaćanja proračuna, u Zagrebu se ne boje.

"Ne vidim razloga da on ne bude usvojen u studenom u Skupštini", kaže Švaljek.

Imat će se prilike dokazivati - barem mjesec dana. Bandić je jasno rekao da ostavku ne planira dati. Dok god ga nema, grad je u rukama Sandre Švaljek.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo