SVE ZA SLOBODU / 'Nudimo jamčevinu od 2,4 milijuna kuna i ostavku ako treba'

Ono što se šuškalo, Ljubičićev odvjetnik Veljko Miljević je potvrdio - spremni su ponuditi jamčevinu u iznosu čak većem što se nagađalo, a ponovio je da će njegov klijent "dati ostavku ako im treba".

23.10.2014.
15:01
VOYO logo

Odvjetnik SlobodanaLjubičićaKikaša, VeljkoMiljević, potvrdio je u srijedu da će ponuditi jamčevinu od 2,4 milijuna kuna te da će njegov branjenik dati ostavku na poziciji predsjednika Uprave Zagrebačkog holdinga ako treba.

Dodao je da je očito da se istraga proširuje, ali da danas nema nikakvog pretresa. Podsjetimo, Ljubičić je u srijedu nakratko napustio istražni zatvor i bio uz istražitelje PNUSKOK-a dok su se provodile službene radnje.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

I Ljubičić bi na slobodu: Nudi jamčevinu od 1,4 milijuna kuna?

Obrana optužuje: 'Bandića je trebalo maknuti iz Zagreba!'

Sudac objavio odluku: Milan Bandić i ostali idu u Remetinec!

Odvjetnik Miljević kaže da ne zna s kim je njegov klijent u ćeliji, kao ni s kim ćeliji dijeli zagrebački gradonačelnik MilanBandić.

Krešimir Krsnik, Bandićev odvjetnik, danas je bio zauzet drugim suđenje, pa zasad nema komentar o stanju njegovog klijenta koji se nalazi u istražnom zatvoru.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

ŽeljkoBaranović, odvjetnik specijalnog savjetnika gradonačelnika ŽeljkaHorvata, izjavio je da se njegov klijent tereti za trgovanje utjecajem, ali kako se se ne brine jer će se  jasno dokazati da je imovina njegovog klijenta u srazmjeru s njegovim primanjima.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo