'reže' se posvuda / HBOR obnovio 'odaje': 'Sve je odrađeno prema propisima!'

Nova Uprava HBOR-a obnovila je devet prostorija zgrade u centru Zagreba. Kažu da je sve odrađeno prema propisima o javnoj nabavi. Novi namještaj i soboslikarski radovi osvježili su sobe kojima se koriste članovi uprave i dio ostalog menadžmenta. Ali i fotokopiraonicu i predsoblje.

23.10.2014.
19:11
VOYO logo

"Velik dio se odnosio na soboslikarske radove koji su se odvijali tokom cijele 2014 godine a morate uzeti u obzir činjenicu da je nova uprava stupila na funkciju sa 1. srpnjem 2014. i tu smo dali informaciju da se radi u 9 prostorija", izjavila je MartinaJus, članica Uprave HBOR-a.

Nova uprava nabavila je i nove automobile. Za šest Peugeota 508 koji su automobili više srednje klase potrošeno je milijun i 370 tisuća kuna, a spomenuto osvježavanje interijera koštalo je skoro pola milijuna kuna.

"Sjedite tu pored ministra financija koji se trudi smanjiti troškove države, jeli baš bilo potrebno potrošiti dva milijuna kuna, ispravite me ako griješim sa brojkama, na nove aute i na uredjenje interijera".

Uprava odgovara da su stari šefovi otkupili svoje aute. Pa su oni morali nabaviti nove. Jer su oni koji su ostali u voznom parku prestari i nesigurni za korištenje.

"Postojali su vozila koja su bila u vrlo lošem stanju dakle to su vozila koja su prošla 200 tisuća klometara i koja su bila starija od 8 godina i nisu bila dovoljno sigurna", dodaje Jus.

Potpredsjednik Vlade BrankoGrčić koji je danas bio gost HBOR-a novinarima je ipak ukazao da će nova Uprava biti puno jeftnija od stare kada se zbroje plaće u periodu od 5 godina.

"Na plaće novih će se potrošiti oko 9 milijuna, a na plaće ovih prije potrošeno je 21 milijuna", kazao je.

HBOR je danas predstavio nove modele kojima bi snažnije i kvalitetnije trebao kreditirati poduzetnike.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Molitva prije zore
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Barbapapa
Brak na prvu Australija
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo

Još iz rubrike