za što ih plaćamo? / Gdje su nestali SDP-ovci? Sabornica u prvih pola sata gotovo prazna!

Image
Foto: Patrik Macek/PIXSELL

Hrvatski sabor u današnjem nastavku zasjedanja razmatra izviješće o radu Vijeća za elektroničke medije u 2013., no ono što je začudilo je to što prvih pola sata sjednice u Saboru nije bilo nijednog SDP-ovca.

24.10.2014.
11:09
Patrik Macek/PIXSELL
VOYO logo

Raspravom o izvješću o radu Vijeća za elektroničke medije i Agencije za elektroničke medije za 2013. godinu nastavljena je 14. sjednica Sabora RH, no prvih pola sata današnje sjednice u sabornici nije bio niti jedan zastupnik SDP-a.

Vijeće je lani obradilo 2202 predmeta i donijelo sedam odluka o davanju koncesija za obavljanje djelatnosti televizije i radija, od čega pet odluka za djelatnost televizije i dvije za djelatnost radija.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Donijelo je i dvije odluke o privremenom te dvije o trajnom oduzimanju koncesije za djelatnost radija i televizije.

U odnosu na 2012. godinu povećao se broj pružatelja medijskih usluga na zahtjev te pružatelja medijskih usluga koji svoje usluge pružaju putem satelita, kabela, interneta i drugim dopuštenim oblicima prijenosa. Pružateljima tih medijskih usluga izdano je sedam dopuštenja.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U području nadzora, Vijeće je kontinuirano snimalo ukupno 174.864 sati radijskog i televizijskog programa, a povremeno je snimalo 17 televizijskih programa te 10 radijskih kanala na različitim razinama i različitog programskog usmjerenja.

Izreklo je 40 upozorenja, sedam opomena, jedan prekršajni nalog te dva optužna prijedloga, navodi se u izvješću.

Tekst se nastavlja ispod oglasa


Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo