zdravstveni problemi / Sanader zbog problema sa srcem hitno prebačen na Rebro

Image
Foto: Jurica Galoic/PIXSELL

Sanader se već neko vrijeme ne osjeća dobro, a zbog problema sa srcem izostao je sa zadnjih ročišta na Županijskom sudu u Zagrebu.

26.10.2014.
10:03
Jurica Galoic/PIXSELL
VOYO logo

Bivši premijer i predsjednik HDZ-a IvoSanader, koji je u zatvoru zbog niza korupcijskih afera, jučer je zbog problema sa srcem prebačen u bolnicu Rebro, objavili su mediji.

Mediji su izvijestili kako mu je u subotu pozlilo. Njegovi branitelji ne odgovaraju na telefonske pozive, no odvjetnica Jadranka Sloković potvrdila je da su liječnici Sanaderu izveli elektrokonverziju kako bi mu uspostavili normalan srčani ritam. Smješten je u koronarnoj jedinici Klinike za bolesti srca i krvnih žila KBC-a Zagreb.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Sanaderu je sredinom prošlog tjedna zbog bolesti odgođeno suđenje u slučaju Planinska do 4. studenog.

Bivši premijer već je pravomoćno osuđen u slučajevima Hypo i Ina-MOL, a zajedno sa svojom bivšom strankom HDZ-om i nekoliko njenih dužnosnika nepravomoćno zbog izvlačenja državnog novca i punjenja HDZ-ova crnog fonda preko agencije Fimi media.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Sudi mu se zbog primanja mita u slučaju Planinska, u srpnju bi mu trebalo početi novo suđenje u slučaju HEP-Dioki, a čeka ga i nepotvrđena šesta optužnica kojom ga se tereti da je HEP oštetio za 650 milijuna kuna potičući tadašnju upravu da šibenskom TLM-u i mostarskom Aluminiju prodaje struju ispod tržišne cijene.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Gajin svet
fnc 15
Hell's kitchen
Brak na prvu
Azbuka našeg života
default_cta
Cijena strasti
Tajne vinove loze
Ljubavna zamka
Smrt u raju
Pevačica
default_cta
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Sumrak saga: Mladi mjesec
Playmobil
Volio bih da sam ovdje
default_cta
VOYO logo