fokus na milanovićima / Doznajte tajnu premijerovog papirnatog brodića!

Cijela Hrvatska priča o papirnatom brodiću i crnom kruhu. Premijerovo izvanredno obraćanje naciji i savjeti o zdravoj prehrani njegove supruge pali su u drugi plan zbog dva zanimljiva detalja koji su postali instant hit na internetu i izvan Hrvatske.

29.10.2014.
19:16
VOYO logo

Prvi put se izvanredno obratio naciji, ali rijetki su slušali Zorana Milanovića. Većini je zanimljiviji bio mali papirnati brod na premijerovom stolu.

Rasprave o tome je li brodić djelo premijerovih ruku i kud plovi - prekinut je na Instagramu. Vlada je službeno objavila kako je to draga uspomena koju mu je darovao sin kad je krenuo u školu i nije bilo potrebe da ga se sa stola makne.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

S druge strane, u fokusu javnosti našla se i voditeljica Odjela za promicanje zdravlja Sanja Musić Milanović, supruga premijera.

Ova je pak izjava premijerove supruge postala instant hit. U regiji su je proglasili hrvatskom Mariom Antoanetom, koja je narodu slično poručila da jede kolače.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Režite crni kruh na tanke šnite, a možete i žile ako vam je pun kufer pametnih savjeta za zdrav život", grubo je, priznaje i sama, napisala na Twiteru Jadranka Kosor, čije su se izjave o krumpir salati slično secirale.

Premijerova supruga ispravno je savjetovala da crni kruh treba rezati tanko, kao što premijeru vjerojatno jest bilo traumatično kad mu je pukla cijev i poplavila stan, ali pamte se nespretne izjave, ne namjere.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Gajin svet
fnc 15
Hell's kitchen
Brak na prvu
Azbuka našeg života
default_cta
Cijena strasti
Tajne vinove loze
Ljubavna zamka
Smrt u raju
Pevačica
default_cta
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Sumrak saga: Mladi mjesec
Playmobil
Volio bih da sam ovdje
default_cta
VOYO logo