premijer upozorava / O Zmajlovićevom preseljenju: 'Time se ne bi trebali baviti ministri'

Image
Foto: RTL
Image
Foto: RTL

Predsjednik Vlade Zoran Milanović još je jednom upozorio ministre da se ne bi trebali baviti naklapanjima, točnije, komentirao je navodno neracionalno trošenje novca iz Zmajlovićevog resora.

30.10.2014.
11:36
RTL
VOYO logo

Na otvorenom dijelu sjednice Vlade premijer ZoranMilanović komentirao je Zmajlovićevo navodno neracionalno trošenje novaca resora.

Podsjetimo, jučer je ministar na novinarsku tvrdnju da nalaz Državne revizije pokazuje da je potrošio 550 tisuća kuna više nego što je bilo potrebno za službeni parking, Zmajlović kazao da mu zbog toga "nije neugodno" jer se radi o brojci koju već tri tjedna komunicira sa 70 redakcija.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Zmajloviću nije neugodno: Premijer je taj koji odlučuje o sastavu Vlade

RTL ima dokaz: Zmajlovićevo preseljenje je 5 milijuna kuna skuplje

Slučaj Zagreb Tower: RTL otkriva računicu Zmajlovićevog preseljenja

Image
Foto: Zarko Basic/PIXSELL
Image
Foto: Zarko Basic/PIXSELL

"To je zakon spojenih posuda, ako jedno ministarstvo i fond dođu na stepenicu više po troškovima, na njihovo mjesto će doći netko tko plaća najam. Time se više ne smiju baviti ministri nego DUUDI, odnosno Državni ured za upravljanje državnom imovinom", komentirao je Milanović slučaj preseljenja Ministarstva zaštite okoliša i Fonda zaštite okoliša zbog kojeg je u javnosti prozvan ministar MihaelZmajlović.

"Jedan veliki prostor je napušten, a u njega će ući netko tko sada plaća visoki najam. To je sva pamet", kazao je Milanović i dodao da se ministri time ne smiju baviti i "treba ih od toga zaštititi".

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
Tajne vinove loze
default_cta
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
Yu-Gi-Oh sevens
default_cta
Obiteljske tajne
San snova
Cijena strasti
VOYO logo