poduzetni krijumčari / Zaplijenili 170 kg heroina u vrijednosti od 500 milijuna dolara!

Image
Foto: Thinkstockphotos.com

Vrijednost droge na crnome tržištu procjenjuje se na oko 500 milijuna dolara, a zapljena je provedena u sklopu akcije započete u siječnju 2013. čiji je cilj razbiti mrežu trgovaca drogom koju je u Rusiju dopremio tadžikistanski državljanin.

31.10.2014.
13:58
Thinkstockphotos.com
VOYO logo

U policijskoj akciji provedenoj u području Moskve zaplijenjeno je više od 170 kg heroina, izvijestila je u petak državna služba za kontrolu opijata.

"174 kg opijata afganistanskog podrijetla zaplijenjeno je u četvrtak u selu Količevo", nedaleko od međunarodne zračne luke Domodedovo blizu Moskve, stoji u policijskom priopćenju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Vrijednost droge na crnome tržištu procjenjuje se na oko 500 milijuna dolara, a zapljena je provedena u sklopu akcije započete u siječnju 2013. čiji je cilj razbiti mrežu trgovaca drogom koju je u Rusiju dopremio tadžikistanski državljanin. Šef mreže trgovaca drogom i njegovi suradnici uhićeni su, stoji u policijskom priopćenju.

Najsiromašnija država bivšega SSSR-a, Tadžikistan s Afganistanom dijeli granicu dugu 1340 km i jedan je od glavnih tranzitnih puteva za krijumčarenje afganistanske droge koja se kasnije otprema u Rusiju i u europske zemlje.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo